Flo diye uygulama var bugün baktim gecikme 25 gün yaziyo ekim 25 de adet basladi ekim sonu bitti Kasım'da hiç olmadı yumurtlama günlerini degerlendirik gelmeyince Aralık 2 de test yaptım negatifti kendimi pozitife çok odaklanmıştım ki negatifi görünce kist geldi aklima randevu aldim di kadin doguma sonra bir hf sonra iki gun kahveli değişik akıntı oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecikmem var hamilemiyim
- Konu Sahibi sembur16
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adet gecikmesi gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adet sandım ama adet gibi degildi adet olmadan bende göğüslerim sertleşir kasıklarım ağrır yaklaşınca gunu ama bende agrit sızı hicbirsey yoktu randevu gününü bekledim adet gelmeyince 20 Aralık'ta 6+1 olduğumu öğrendim ama şöyle seyde oldu dr daki ultrasonda görünmedi. Gec döllenme galiba dedim dr da evet gec dollenme olmus dedi çünkü adet tarihî ile ultrason tarihî bir değilFlo diye uygulama var bugün baktim gecikme 25 gün yaziyo ekim 25 de adet basladi ekim sonu bitti Kasım'da hiç olmadı yumurtlama günlerini degerlendirik gelmeyince Aralık 2 de test yaptım negatifti kendimi pozitife çok odaklanmıştım ki negatifi görünce kist geldi aklima randevu aldim di kadin doguma sonra bir hf sonra iki gun kahveli değişik akıntı oldu
Ultrasonda görünmedi kese göründü ama Dr vardır dedi burda görünmemia olabilir dedi aşağı kattaki ultrasona ertesi gunune randevu almıştım ama evde ustalar olduğu icin yetişemedik kaldi diger randevumda 4 ocak ta gun geçmiyorAdet sandım ama adet gibi degildi adet olmadan bende göğüslerim sertleşir kasıklarım ağrır yaklaşınca gunu ama bende agrit sızı hicbirsey yoktu randevu gününü bekledim adet gelmeyince 20 Aralık'ta 6+1 olduğumu öğrendim ama şöyle seyde oldu dr daki ultrasonda görünmedi. Gec döllenme galiba dedim dr da evet gec dollenme olmus dedi çünkü adet tarihî ile ultrason tarihî bir değil
Migdem bulanıyor istifra falan göğüslerim de süt varmış gibi ağırlasmayada başladı şişiyor yavastan.. icimdeki umut insaah diger randevumda görürüm bebeğimi.. ayaklarım cok üşüyor. Sobanin dibinde yatıyorum yinede üşüyorum bu hamilelik te üşüme tutru beni. Kasıklarımda vajinamda sizlamalarda oluyo normal tabi...Ultrasonda görünmedi kese göründü ama Dr vardır dedi burda görünmemia olabilir dedi aşağı kattaki ultrasona ertesi gunune randevu almıştım ama evde ustalar olduğu icin yetişemedik kaldi diger randevumda 4 ocak ta gun geçmiyor
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Umarım Allah kucağına almayı nasip eder benim de günüm 7 gündür geçiyor ve testlerde hep tek cizgi görüyorum perşembe günü benim de randevum var inşallah geç döllenme olur ve hamile olduğumu öğrenirimMigdem bulanıyor istifra falan göğüslerim de süt varmış gibi ağırlasmayada başladı şişiyor yavastan.. icimdeki umut insaah diger randevumda görürüm bebeğimi.. ayaklarım cok üşüyor. Sobanin dibinde yatıyorum yinede üşüyorum bu hamilelik te üşüme tutru beni. Kasıklarımda vajinamda sizlamalarda oluyo normal tabi...
Ay teşekkür ederim canim.. .. randevun varsa randevuyu bekle evde onlarca test yapmak bazen anlamsız oluyo. İnsallah gec dollenmedir seninkide ve bebisini görürsünUmarım Allah kucağına almayı nasip eder benim de günüm 7 gündür geçiyor ve testlerde hep tek cizgi görüyorum perşembe günü benim de randevum var inşallah geç döllenme olur ve hamile olduğumu öğrenirim
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
İnşallah teşekkür ederimAy teşekkür ederim canim.. .. randevun varsa randevuyu bekle evde onlarca test yapmak bazen anlamsız oluyo. İnsallah gec dollenmedir seninkide ve bebisini görürsün
- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 18
- 30
Merhaba naptiniz acaba bebiş göründumuAy teşekkür ederim canim.. .. randevun varsa randevuyu bekle evde onlarca test yapmak bazen anlamsız oluyo. İnsallah gec dollenmedir seninkide ve bebisini görürsün
- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 18
- 30
Sizin son durumunuz nedir acabaDaha onceki gebeliklerimde hep gunume 3/4 gun varken ogrenmistim. Simdi gecikmem var ama sanmiyorum yoktur gebelik
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Adet oldum. Uzun gecikmeyle, kontrole baska bi doktora gittim yumurtalik rezervim 0,95 di Nisan ayinda yaptirdigim testle, dediki normal olmaz tup bebek yaptirman gerekli bende artik düşünmüyorum bebek fikrini cikarttim aklimdan. Zaten 2 tane var. Rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsinSizin son durumunuz nedir acaba
Çarşamba günü gittiğimde bebeği ve kalp atışını duyduk allaha şükür âdet tarihine göre 10 hflik olması lazim ama gec döllenme olduğu icin 8 haftalik bebiş sekiz tup kan iki kutu idrar tahlili aldi folik asit yazdi 17 de yine kontrol var BizimMerhaba naptiniz acaba bebiş göründumu
- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 18
- 30
Yaa çok sevindim sağlıkla sihhatle inşallah kucagunaza almayı nasip etsinÇarşamba günü gittiğimde bebeği ve kalp atışını duyduk allaha şükür âdet tarihine göre 10 hflik olması lazim ama gec döllenme olduğu icin 8 haftalik bebiş sekiz tup kan iki kutu idrar tahlili aldi folik asit yazdi 17 de yine kontrol var Bizim
Amin inşallah sağol canımYaa çok sevindim sağlıkla sihhatle inşallah kucagunaza almayı nasip etsin
Basbaya var canım maşallah bende bugün bu testten yaptım ama adetime 4 veya 5 gün var silik gibi çizgi çıktı ama kuruma mı bilemedimMerhaba güzel üyeler bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye geldim inşallah güzel bir değer çıkar dualarınızı eksik etmeyin
Eklentiler
Çok teşekkür ederim Bende 6 gün önce yapmıştım çıkmamıştı gününde tekrar yap inşallah seninde çıkar hemen ümitsizliğe kapılma henüz idrara karışmamış olabilir Rabbim gönlümüze göre versin inşallahBasbaya var canım maşallah bende bugün bu testten yaptım ama adetime 4 veya 5 gün var silik gibi çizgi çıktı ama kuruma mı bilemedim
Aminnnn inşallah canım İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesinÇok teşekkür ederim Bende 6 gün önce yapmıştım çıkmamıştı gününde tekrar yap inşallah seninde çıkar hemen ümitsizliğe kapılma henüz idrara karışmamış olabilir Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Amin çok amin. Bir tüp bebek denemem var negatif çikolata kistim var doktorlar çok olumsuz konuşmuştu kendiliğinden olmaz diye eğer nasip olursa benim mucizem olacakAminnnn inşallah canım İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin
Ayyyyy inşallah yaaa ama baya pozitif seninkiii Rabbim hayırlı haberler almanı nasip eylesinnnn Rabbim ol derse olur çok şükür peki bişeyler yaptın mı bu süreçte gebelik içinAmin çok amin. Bir tüp bebek denemem var negatif çikolata kistim var doktorlar çok olumsuz konuşmuştu kendiliğinden olmaz diye eğer nasip olursa benim mucizem olacak
Bu ay ilk defa ovulasyon testi uyguladım ve gün aşırı ilişki onun dışında bol bol dua inşallah kan testide güzel gelirAyyyyy inşallah yaaa ama baya pozitif seninkiii Rabbim hayırlı haberler almanı nasip eylesinnnn Rabbim ol derse olur çok şükür peki bişeyler yaptın mı bu süreçte gebelik için