Evet işte bu ya zaten bizi tedirgin eden her belirtiyi gebeliğe bagliyoz bunca adet ayları kendimizi dinlemezken hamilelik sürecinde her şeyi takıp ediyoruz ve bu durumda bizi bazen yanılgıya düşürüp Moral bozucu oluyo. Sen keyfine bak normal aktivitelerini yap düşünme aklını verme oraya daha erken bile bunca belirti psikolojik te olabilir. Ama yinede nolur nolmaz kendine dikkat et agir işlerden yorucu şeylerden uzak dur ilaçlarını ona göre al falanİşte adet dönemiyle çok benzer ayırt edemiyoruz maalesef
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecikmem var hamilemiyim
- Konu Sahibi sembur16
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adet gecikmesi gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlk mi olucak seninİnşallah istediğin sonucu alırsın
- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 18
- 24
Evet ilk heyecanım bu yüzdenİlk mi olucak senin
Hayırlısı inşallah cnm rabbim kalbine göre en kısa zamanda versin.Evet ilk heyecanım bu yüzden
- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 18
- 24
Amin hepimizin inşallahHayırlısı inşallah cnm rabbim kalbine göre en kısa zamanda versin.
Bugün dr a göründüm son dk ultrason da gebelik kesesi göründü dedi 6+1 ama ultrason dan olabilir içinde bebek göremedim dedi yarın detaylı bi ultrasona randevu aldım onda bakacaklar birde dr bebek vardır ama falan dedide hayırlı si artık Allah büyük yarın belli olacak herşeyAmin hepimizin inşallah
- 23 Kasım 2022
- 212
- 175
- 18
- 24
Bende sabah kan vericem ona göre belli olucak beni haberdar et lütfen inşallsh bebeğini görürsünBugün dr a göründüm son dk ultrason da gebelik kesesi göründü dedi 6+1 ama ultrason dan olabilir içinde bebek göremedim dedi yarın detaylı bi ultrasona randevu aldım onda bakacaklar birde dr bebek vardır ama falan dedide hayırlı si artık Allah büyük yarın belli olacak herşey
İnşallah yha gerçekten öyle ümit ediyorum boş diyecekler diye de çok korkuyorumBende sabah kan vericem ona göre belli olucak beni haberdar et lütfen inşallsh bebeğini görürsün
Hayırlısı olsun inşallah senin de bebeğin vardır karnında görürsün sende en kısa zamandaBende sabah kan vericem ona göre belli olucak beni haberdar et lütfen inşallsh bebeğini görürsün
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
İdrar testi yapmismiydiniz son zamanlrda bide varsa testiniz yaparmisiniz. Onda ne çıkacak acabaBugün dr a göründüm son dk ultrason da gebelik kesesi göründü dedi 6+1 ama ultrason dan olabilir içinde bebek göremedim dedi yarın detaylı bi ultrasona randevu aldım onda bakacaklar birde dr bebek vardır ama falan dedide hayırlı si artık Allah büyük yarın belli olacak herşey
Evde yapmıştım ama negatif çıkmıştı 2 Aralık'ta 9 Aralık'ta da iki gun lekelenme oldu drda dedi gec dollenme ondan negstiftir dediİdrar testi yapmismiydiniz son zamanlrda bide varsa testiniz yaparmisiniz. Onda ne çıkacak acaba
Vallaha emin olduğum için birdaha da teste para vermek istemedim onu. Yerine doktor güvenilir dedimde Dun ki bebegin görünmemesi biraz tedirgin etti beni arastiedimt çoğu insanda oluyormuş görünmeme durumu 7 8 hf da gorunuyrmus sonradanİdrar testi yapmismiydiniz son zamanlrda bide varsa testiniz yaparmisiniz. Onda ne çıkacak acaba
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
İnsallah gönlünüze gore olur. Bende 22 aralikta adet oldum yumurtlama gunlerimi biliyorum yumurtlama üzerinden 19 gun gecti bugun adetimde 2 gun gecti daha regl olmadim. Sabah test yaptim negatif. Klomen kullandim bu ay. Sanirim ondan uzadi bu sekilde. İnsan umut ediyor ama sanmiyorum olacagini. Sizin daha erken bidaki gidisinizde bebegi gorursunuz Allah in izniyle takmayin kafanizaVallaha emin olduğum için birdaha da teste para vermek istemedim onu. Yerine doktor güvenilir dedimde Dun ki bebegin görünmemesi biraz tedirgin etti beni arastiedimt çoğu insanda oluyormuş görünmeme durumu 7 8 hf da gorunuyrmus sonradan
İnşallah yha gerçekten sağol sizin içinde en hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlünüze göre versin dahada cook erken bence test icin bu kadar erken yapıp da kendinizi negatif görüp yıpratmayin derim zaman gecsin biraz daha benime düşüncemİnsallah gönlünüze gore olur. Bende 22 aralikta adet oldum yumurtlama gunlerimi biliyorum yumurtlama üzerinden 19 gun gecti bugun adetimde 2 gun gecti daha regl olmadim. Sabah test yaptim negatif. Klomen kullandim bu ay. Sanirim ondan uzadi bu sekilde. İnsan umut ediyor ama sanmiyorum olacagini. Sizin daha erken bidaki gidisinizde bebegi gorursunuz Allah in izniyle takmayin kafaniza
Çünkü hep acabalar bizi teste yanılgıya itiyor.İnşallah yha gerçekten sağol sizin içinde en hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlünüze göre versin dahada cook erken bence test icin bu kadar erken yapıp da kendinizi negatif görüp yıpratmayin derim zaman gecsin biraz daha benime düşüncem
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Daha onceki gebeliklerimde hep gunume 3/4 gun varken ogrenmistim. Simdi gecikmem var ama sanmiyorum yoktur gebelikİnşallah yha gerçekten sağol sizin içinde en hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlünüze göre versin dahada cook erken bence test icin bu kadar erken yapıp da kendinizi negatif görüp yıpratmayin derim zaman gecsin biraz daha benime düşüncem
Belli de olmaz geç döllenme olur birşey olur yada bu degirlerinden farklı olur nasip işi kaçıncı gebeliğinDaha onceki gebeliklerimde hep gunume 3/4 gun varken ogrenmistim. Simdi gecikmem var ama sanmiyorum yoktur gebelik
- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
Benim 2 evladim var 13 ve 8 bucuk yaslarinda nasip olursa 3. Yü istiyoruz 1 senedir insallah gonlumuze gore olurBelli de olmaz geç döllenme olur birşey olur yada bu degirlerinden farklı olur nasip işi kaçıncı gebeliğin
Maşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah bizim de olursa üçüncü olucak inşallahBenim 2 evladim var 13 ve 8 bucuk yaslarinda nasip olursa 3. Yü istiyoruz 1 senedir insallah gonlumuze gore olur
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Merhaba sizin regl kac gun gecikmisti? Gecikmeden sonra test yaptınız negatif çıkmış doğru mu şuan nasılsıniz bebeğinizi gördünüz mü?Maşallah Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah bizim de olursa üçüncü olucak inşallah