Ekim 25-31 adet gunkerimdi âdet takibi icin flo indirmiştim ordaki yumurtlama döngülerine göre iki gun ara ile de günleri değerlendirdik. Hayırlısı artıkBenim her ay düzenli gelirdi ve yedi gün sürerdi âdetim uc aydir bebek düşünüyoruz.kasim ayı boyunca hic olmadim gününü biraz geçince test yaptım ama erkenmi gecmi bilemedim sonra cuma gunu leke geldi ve sandım adetim ama ne bi âdet gibi akiyo ne bi agri vardi iki iki buçuk gun sürdü salı gününe dr a gidiceme bakalım nolucak bu arada göğüslerim de şişlik hissi de var.
Ben hamile değilmişim bugün kan verdim çıkmadı doktor mevsim geçişlerinde olur dedi adet söktürücü verdiBenim her ay düzenli gelirdi ve yedi gün sürerdi âdetim uc aydir bebek düşünüyoruz.kasim ayı boyunca hic olmadim gününü biraz geçince test yaptım ama erkenmi gecmi bilemedim sonra cuma gunu leke geldi ve sandım adetim ama ne bi âdet gibi akiyo ne bi agri vardi iki iki buçuk gun sürdü salı gününe dr a gidiceme bakalım nolucak bu arada göğüslerim de şişlik hissi de var.
Hayırlısı olsun. canını sıkma Allah biliyordur vakti zamani ni. Sen kalbini aklını ferah tut fazla böyle kafaya takinca sanki olmuycak gibi gelir ne zaman düşünmeyi bırakırsan ozaman gelir ansinizBen hamile değilmişim bugün kan verdim çıkmadı doktor mevsim geçişlerinde olur dedi adet söktürücü verdi
Varsa suan cıkmayabilir ama 1 hafta fln olmus bikaç gün sonra erken gebelik cıkabilirMerhaba kızlar
Benim son adetim 23.11 tarihiydi sonra 5 ve 9 aralıkta korunmasız ilişkim oldu bel ve kasık ağrımlarım mide bulantılarım mide yanmam diz ağrım var bide halsizlik ve uykusuzluk var test yapmadım daha adetime var diye sizce hamile kalmış olabilirmiyim
Öyle gerçekten ilk hamileliğim öyle olmuştu ansızın gelmişti ama malesef kalbi durdu een iyisi unutmakHayırlısı olsun. canını sıkma Allah biliyordur vakti zamani ni. Sen kalbini aklını ferah tut fazla böyle kafaya takinca sanki olmuycak gibi gelir ne zaman düşünmeyi bırakırsan ozaman gelir ansiniz
Teşekkür ederim yorumun için beklicem bakalım inşallah çıkarVarsa suan cıkmayabilir ama 1 hafta fln olmus bikaç gün sonra erken gebelik cıkabilir
Bence diğer âdet tarihini bekle gerçekten onca testlere yeri geliyor boşuna para veriyoruz daha şimdiden kendinide bu strese sokma akışına bırak belirtileri daha hamileysen bile doğuma kadar her türlüsünü yaşayacaksın âdetini bekle günün geçince test yaparsın sonrada kan verirsin pozitif çıkarsa erken gebelik testleri bazen doğruyu göstermiyorMerhaba kızlar
Benim son adetim 23.11 tarihiydi sonra 5 ve 9 aralıkta korunmasız ilişkim oldu bel ve kasık ağrımlarım mide bulantılarım mide yanmam diz ağrım var bide halsizlik ve uykusuzluk var test yapmadım daha adetime var diye sizce hamile kalmış olabilirmiyim
Ben bekledim halde koca kasım ayında âdet olmadım halada olmadım ki randevu aldim onunda günü gelemedi bir türlü gelse en iyisini dr da öğrencem de bakalimBence diğer âdet tarihini bekle gerçekten onca testlere yeri geliyor boşuna para veriyoruz daha şimdiden kendinide bu strese sokma akışına bırak belirtileri daha hamileysen bile doğuma kadar her türlüsünü yaşayacaksın âdetini bekle günün geçince test yaparsın sonrada kan verirsin pozitif çıkarsa erken gebelik testleri bazen doğruyu göstermiyor
Evet beklemek zor geliyor ama testte negatifi görmek daha zor heyecandan duramıyorum ama bakalım ne olucakBence diğer âdet tarihini bekle gerçekten onca testlere yeri geliyor boşuna para veriyoruz daha şimdiden kendinide bu strese sokma akışına bırak belirtileri daha hamileysen bile doğuma kadar her türlüsünü yaşayacaksın âdetini bekle günün geçince test yaparsın sonrada kan verirsin pozitif çıkarsa erken gebelik testleri bazen doğruyu göstermiyor
Test yaptın mıBen bekledim halde koca kasım ayında âdet olmadım halada olmadım ki randevu aldim onunda günü gelemedi bir türlü gelse en iyisini dr da öğrencem de bakalim
Benimde bir tane dokuz hflik kalbi duran hamileliğim olmuştu kürtajla alınmıştı zordu o günlerde amaÖyle gerçekten ilk hamileliğim öyle olmuştu ansızın gelmişti ama malesef kalbi durdu een iyisi unutmak
Evet neagtifti ama belirtilerim var ki iki gunde kahverenkli lekelenmem oldu pedi bırak günlük pedleri anca doldurur du o derece bugünde istifra ettim migdem kötüydüTest yaptın mı
Eğer varsada geç döllenme gibi geldi de tâbi benimkide kendi kendime iste içimde kuruntu salı günü belli olur akla karaEvet neagtifti ama belirtilerim var ki iki gunde kahverenkli lekelenmem oldu pedi bırak günlük pedleri anca doldurur du o derece bugünde istifra ettim migdem kötüydü
İnşallah istediğin sonucu alırsınEvet neagtifti ama belirtilerim var ki iki gunde kahverenkli lekelenmem oldu pedi bırak günlük pedleri anca doldurur du o derece bugünde istifra ettim migdem kötüydü
İşte adet dönemiyle çok benzer ayırt edemiyoruz maalesefEğer varsada geç döllenme gibi geldi de tâbi benimkide kendi kendime iste içimde kuruntu salı günü belli olur akla kara
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasıp etsin evlat baska bi Duygu yha.İnşallah istediğin sonucu alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?