- 18 Haziran 2022
- 104
- 32
- 24
7. Günde pozitifi gördünüzmüSıfır belirti ile 7. günde ve hatta planlı olmadığı için bir de 10.günde yaptım ben
7. Günde pozitifi gördünüzmü
Yaa bnde 10. Günü beklicem tam emin olmak için inşallah hamilemiyimEvet, kıpkırmızı değildi ama görülüyordu. 10.günde artık tamamen kırmızıydı
Yaa bnde 10. Günü beklicem tam emin olmak için inşallah hamilemiyim
Yurt dışında olduğum icin kolay kolay randevu vermıyorlar arkadaşıma 2 ay sonrasına verdılerKanda çok daha erken çıkıyor. İsterseniz hiç testle uğraşmayın ve kan verin. Umarım en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız
Sonucunuz ne oldu acabakizlar bende aynı durumdayım ve sabretmek ne kadar zor. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadim ( adetlerim düzenli) 29 temmuzda lekelenmem oldu idrar ve kan testlerim negatif cıktı. 2 Agustosta tekrar lekelenmem oldu. Acaba kistim mi yeniliyor diye doktoruma gittim bu ayki adetimle tüp bebek tedavisine başlıcaktım. Doktorum dediki rahim duvarın tam bir gebelikteki gibi kalınlaşmiş gebe olabilirsin 6 agustosta test ver eger negatifse adet sökücü kullanicaz. Sadece kan testine göre karar vermeyin gec dollenmeyse cikmiyormuş. Adet gecikmesinden 3 hafta sonra öğrenenler bile oluyor. Öncesinde kanda çıkmayıp
Özür dilerim ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı, adetime 9 gün varCanım yerleşme kanaması adet gününden 2-5 gün önce oluyor ama geç döllenme olursa adetten sonra da olabilir
Merhaba özür diliyorum ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı 9 gün var adetime, dün sancım vardı ruh halim tuhaftı akşam adet olucam sandım peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştımSonucunuz ne oldu acaba
Ben yaşamadım bilmiyorum insaAllah öyledirÖzür dilerim ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı, adetime 9 gün var
Merhaba özür diliyorum ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı 9 gün var adetime, dün sancım vardı ruh halim tuhaftı akşam adet olucam sandım peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştım
Yaşan biri yorum yapar inşallah teşekkür ederimBen yaşamadım bilmiyorum insaAllah öyledir
Merhaba adet belirtilerini yaşadın mi peki ?kizlar bende aynı durumdayım ve sabretmek ne kadar zor. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu olmadim ( adetlerim düzenli) 29 temmuzda lekelenmem oldu idrar ve kan testlerim negatif cıktı. 2 Agustosta tekrar lekelenmem oldu. Acaba kistim mi yeniliyor diye doktoruma gittim bu ayki adetimle tüp bebek tedavisine başlıcaktım. Doktorum dediki rahim duvarın tam bir gebelikteki gibi kalınlaşmiş gebe olabilirsin 6 agustosta test ver eger negatifse adet sökücü kullanicaz. Sadece kan testine göre karar vermeyin gec dollenmeyse cikmiyormuş. Adet gecikmesinden 3 hafta sonra öğrenenler bile oluyor. Öncesinde kanda çıkmayıp
Test yaptın mi biraz zaman geçmiş ama hamile misin ?Özür dilerim ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı, adetime 9 gün var
Merhaba özür diliyorum ama çok merak ediyorum sizce yerleşme kanaması mı 9 gün var adetime, dün sancım vardı ruh halim tuhaftı akşam adet olucam sandım peçete koydum iç çamaşırıma sabah bunla karşılaştım
Hala adet olmadım adetim 3 gün geciktiTest yaptın mi biraz zaman geçmiş ama hamile misin ?
Tecrübelerinize ihtiyacım var Adetime 10 gün kala 4 gün süren bi kanamam oldu. Asla yoğun değil ama koyu ve pıhtısız ve hafif kanamam oldu. Hala hasta olmadım. Regle 1 gün kala Erken gebelik testinde negatif çıktı. 4 gün önce de kaset test negatif çıktı. Şuanda reglim 7 gündür gecikti.Sizce beklemeli miyim ne durumdayım.?Tam aksine her 10 kadından 3ünde lekelenme olur doktor söylemişti bana bunu hatta lekelenme gebelik belirtisi olarak geçiyor canım
Bence kan vermelisin ama yerleşme kanaması olsa 10 gün sonra çıkması gerekiyor testte diye düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur sen bi kan ver. Adet dönemin 10 gün öne gelmediyse hamile olma ihtimalin varTecrübelerinize ihtiyacım var Adetime 10 gün kala 4 gün süren bi kanamam oldu. Asla yoğun değil ama koyu ve pıhtısız ve hafif kanamam oldu. Hala hasta olmadım. Regle 1 gün kala Erken gebelik testinde negatif çıktı. 4 gün önce de kaset test negatif çıktı. Şuanda reglim 7 gündür gecikti.Sizce beklemeli miyim ne durumdayım.? Tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler
yerleşme kanaması en fazla 2-3 gün süren ped takmaya gerek olmayan hafif pembe veya açık kahverengi bir akıntıdır. ve adetten 3-4 gün önce olur. ben regl olacağınızı düşünüyorum ve 10 gün geçmiş üzerinden ama sonuc ne oldu?Tecrübelerinize ihtiyacım var Adetime 10 gün kala 4 gün süren bi kanamam oldu. Asla yoğun değil ama koyu ve pıhtısız ve hafif kanamam oldu. Hala hasta olmadım. Regle 1 gün kala Erken gebelik testinde negatif çıktı. 4 gün önce de kaset test negatif çıktı. Şuanda reglim 7 gündür gecikti.Sizce beklemeli miyim ne durumdayım.? Tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler
Kan verdim hamile değilim, Hala regl olmadım, ama olma belirtileri yaşıyorum 2 3 gündür. Acaba regl tarihinden 10 gün önce gelen kanama düşük müydü bilmiyorum, doktora gideceğimyerleşme kanaması en fazla 2-3 gün süren ped takmaya gerek olmayan hafif pembe veya açık kahverengi bir akıntıdır. ve adetten 3-4 gün önce olur. ben regl olacağınızı düşünüyorum ve 10 gün geçmiş üzerinden ama sonuc ne oldu?
B Bunalimmm merhaba bu süreç sonrası gebelik oldu mYazmayım girmeyim düşünmeyim diyorum ama yine dayanamadım Kızlar 4 gün gecikti reglim geçen ayda 2 gün gecikip sonra pembe lekeyle başlayıp ertesi gün sökmüştü. Bu ayda tüm regl belirtilerini yaşadığım için hiç bir umudum yoktu iki gün gecikince test yaptım negatif çıktı ertesi gün yani dün kahverengi lekelenmeye başladım. Bugün hala tüm regl belirtilerim var dün ped koydum leke gelince ama gelen giden yok pedin 4/1 ini bile doldurmayacak kadar kahverengi leke var sadece. Umudum yok ama yine de sormak istiyorum gününüz geçince yerleşme kanaması yaşadınız mi ? Genelde regl tarihinden 3-5 gün önce olurmuş yerleşme kanaması benim bugün 4. Günüm artık şişkinlikten kaşık ağrısından çatlayacak gibiyim tekrar test yapmaya da cesaretim yok