Aslında bu ay hiç beklemiyordum gecikme falan çünkü adet belirtileri tam zamanında başlamıştı. Sonra okuyunca işte adet Belirtisi yaşayıp hamile olan çokmuş bir de gecikme ilk defa başıma geldi ama çıkmadı. Biraz daha zaman geçse kan verecektim oda geçmiyor bekledikçeBenim 16 gün gecikme sonrası lekelenmem olmuştu. Ancak herkeste lekelenme görülecek diye bir şey yok. Hatta sanılanın aksine lekelenme yaşayan insan sayısı çok daha az.
2 gün gecikme ile aslında silik bile olsa çıkması lazımdı ama 10 güne kadar normal karşılanıyor, belki geç döllenme olmuştur
Aslında bu ay hiç beklemiyordum gecikme falan çünkü adet belirtileri tam zamanında başlamıştı. Sonra okuyunca işte adet Belirtisi yaşayıp hamile olan çokmuş bir de gecikme ilk defa başıma geldi ama çıkmadı. Biraz daha zaman geçse kan verecektim oda geçmiyor bekledikçearafta kalmak çok kötü
Evet aslında ama kan vermekten yoruldum şimdide adet belirtim olduğu için yine negatif görürsem diye korkuyorum. En azından bi kaç gün daha durup adet olmadığımdan emin olayımEvet, tahmin edebiliyorum. Ancak stres yapmayın.
Aslında kan verseniz emin olursunuz şimdi de. Testte tam çıkmasa bile kanda belli olabilir
Canım yerleşme kanaması adet gününden 2-5 gün önce oluyor ama geç döllenme olursa adetten sonra da olabilirKızlar merhaba, adetim 2 gün gecikti bugün sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 5-6 gündür göğüslerde hassasiyet, adet sancısı ve bel ağrısı çekiyordum o yüzden adet olcam diye düşünüp çok kasmadım. Ama iki gün gecikince dedim test yapıyım negatif oldu. Adetim normalde tam gününde olur bazen 1 gün öne gelir. Hala aşırı bel , kasık ve göğüs ağrısı çekiyorum. Öğlen hafif bi lekelenme farkettim en fazla 5-6 damladır kahve yada kırmızıda değil tam olarak böyle açık renkti. Baya seyrekti yani bekliyorum hala olmadı peçeteye siliyorum ona da gelmiyor ne leke ne de kan. Şu yerleşme kanaması olayı geldi aklıma ama heveslenmekte istemiyorum. Bu yerleşme Kanaması adet gününden önce mi oluyor sonra da olan var mı ?
Tam aksine her 10 kadından 3ünde lekelenme olur doktor söylemişti bana bunu hatta lekelenme gebelik belirtisi olarak geçiyor canımBenim 16 gün gecikme sonrası lekelenmem olmuştu. Ancak herkeste lekelenme görülecek diye bir şey yok. Hatta sanılanın aksine lekelenme yaşayan insan sayısı çok daha az.
2 gün gecikme ile aslında silik bile olsa çıkması lazımdı ama 10 güne kadar normal karşılanıyor, belki geç döllenme olmuştur
Tam aksine her 10 kadından 3ünde lekelenme olur doktor söylemişti bana bunu hatta lekelenme gebelik belirtisi olarak geçiyor canım
Demek ki doktordan doktora değişiyor, ama gebelik belirtisi olarak söylemişti bana doktorum birde benim Babannem de eskiden böyle anlardık demişti eskilere hep güvenirimGörümcem ebelekelenmeyi kendisine sormuştum sonrasında tabi ki doktoruma da sordum. İkisi de sanılanın aksine yaygın bir durum değil demişti, bilemiyorum
Demek ki doktordan doktora değişiyor, ama gebelik belirtisi olarak söylemişti bana doktorum birde benim Babannem de eskiden böyle anlardık demişti eskilere hep güvenirim
Olabilir valla cidden araştırmadımSadece lekelenme olduğunda, doğum yapan arkadaşlarıma falan sormuştum böyle bir şey mi diye, hiçbiri yaşamamış. Görümcem ve doktor da söyleyince doğrudur herhalde dedim
Umarım bende şu an öyle bir lekelenme yaşıyorumdur :) peki adet belirtisi ile aynı mı hamilelik belirtileri yani kasık ağrısı göğüs ağrısı falanDemek ki doktordan doktora değişiyor, ama gebelik belirtisi olarak söylemişti bana doktorum birde benim Babannem de eskiden böyle anlardık demişti eskilere hep güvenirim
Umarım bende şu an öyle bir lekelenme yaşıyorumdur :) peki adet belirtisi ile aynı mı hamilelik belirtileri yani kasık ağrısı göğüs ağrısı falan
Kuzum adet belirtileriyle birebir aynı ben adet olcam sanırken spora gidiyordum o ara spor hocam zorla yaptırmıstı telkinli olalım diye hamile olduğumu öğrendimUmarım bende şu an öyle bir lekelenme yaşıyorumdur :) peki adet belirtisi ile aynı mı hamilelik belirtileri yani kasık ağrısı göğüs ağrısı falan
Bende hiçbir belirti yoktu10 gün gecikince artık mecbur test yapmıştım.
16 gün gecikmede lekelenme yaşadım.
6-7 haftalıkken uyku hali oldu ve yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta kadar sürdü
12. haftada kasıklarımda ağrı hissetmeye başlamıştım, arada bıçak saplanır gibi. 16.haftanın sonuna kadar sürdü.
Bunlar dışında ilk dönem belirtisi hiçbir şey yaşamadım
Benimde şu an adet belirtisinden tek farkı normalde adet olacağım zaman sadece sağ göğsümde belirgin bi ağrı hissederim hatta genelde hep aynı nokta ağrır. Bu sefer iki göğsümde de ağrı var. Ama hala lekenme sürüyor günlük ped koydum dün akşama doğru şu an baktım en fazla 4-5 damladır yine bekliyorum bakalım bugünde olmazsam yarın kan veririm 4 günlük gecikme Olur yarın Oda kanda çıkar sanırımKuzum adet belirtileriyle birebir aynı ben adet olcam sanırken spora gidiyordum o ara spor hocam zorla yaptırmıstı telkinli olalım diye hamile olduğumu öğrendim
Benim öğrenişim lekelenme ile olmuştu aşağıda nasıl gebe kaldığımı öğrendiğim ile ilgili yazımı bırakıyorum okumak istersenizKızlar merhaba, adetim 2 gün gecikti bugün sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Yaklaşık 5-6 gündür göğüslerde hassasiyet, adet sancısı ve bel ağrısı çekiyordum o yüzden adet olcam diye düşünüp çok kasmadım. Ama iki gün gecikince dedim test yapıyım negatif oldu. Adetim normalde tam gününde olur bazen 1 gün öne gelir. Hala aşırı bel , kasık ve göğüs ağrısı çekiyorum. Öğlen hafif bi lekelenme farkettim en fazla 5-6 damladır kahve yada kırmızıda değil tam olarak böyle açık renkti. Baya seyrekti yani bekliyorum hala olmadı peçeteye siliyorum ona da gelmiyor ne leke ne de kan. Şu yerleşme kanaması olayı geldi aklıma ama heveslenmekte istemiyorum. Bu yerleşme Kanaması adet gününden önce mi oluyor sonra da olan var mı ?
Merhaba kızlar benım adetim 7 gün gecikti fakat hafıf kasık agrısı ve batmadan başka bi belirtim yok bu durumu yaşayan varmıBende hiçbir belirti yoktu10 gün gecikince artık mecbur test yapmıştım.
16 gün gecikmede lekelenme yaşadım.
6-7 haftalıkken uyku hali oldu ve yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta kadar sürdü
12. haftada kasıklarımda ağrı hissetmeye başlamıştım, arada bıçak saplanır gibi. 16.haftanın sonuna kadar sürdü.
Bunlar dışında ilk dönem belirtisi hiçbir şey yaşamadım
Merhaba kızlar benım adetim 7 gün gecikti fakat hafıf kasık agrısı ve batmadan başka bi belirtim yok bu durumu yaşayan varmı
Kararsızım belirtim yok diye7 gün gecikmede artık test yapabilirsiniz
Kararsızım belirtim yok diye