Geciken regl icin adet söktürücü kullanip hamile olan varmi?

Inlh sorun olmaz 5 üstü aslındaa gebelıl şüphesidir keske kan verseydınız
İkinci testte negatif cikti sonra doktor ilac oncesi bir daha yaptirdi o da negatif olunca kimyasal olabilir diye adet olmamin gerektigini soyledi deger dusup adet olmayinca
On gune kadar geliyormus ilax bittikten sonra bekleyin gelmezse doktora gidin kontrol icin isterseniz

Merhaba bende yaşadığım durumdan bahsedeyim şuan 33 haftalık hamileyim. Bende en son 6 Eylül'de olmuştum ve birdaha adet olmadım. Ekim 6 da test yaptım çıkmadı. Bende de pcos var. Sonra kan testi yaptım ordada 0.2 çıkmıştı. Sonra 18 Ekim de tekrar doktora gittim ozamanda 0.2 çıkmıştı doktorumda bana tarlusol verdi. Normalde ben tarlusolu 2gun içtiğim zaman hemen adetim olurdu olmadı ama tabi 4 yada 5 gün daha içmeye devam ettim dedim bu işte bir terslik var sokmesi lazımdı çünkü sonra Kasım 2 de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Doktora gittim son adet tarihimi söyledim kese falan yok dedi kan testi verdim ordada 722 çıktı bir hafta içinde de keseyi gördük çok şükür ben tarlusol kullandım çok şükür birşey olmadı yaani hmaileligim de hala kanamam falanda olmadı belkide tutunmasını da sağladı yada biz ogunleride değerlendirmiştir çatlamasına yardımcı oldu yumurtalıklarımın çünkü ben düzenli adet görmüyorum.

Tarlusal içerken mi hamile kaldınız yoksa hamilemiydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…