GeciGeciken regl çare

nilazad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
148
91
98
38
Geçen ay soğan kuru kullandım o kadar çok hamilelik belirtisi yaşadım ki 33 gün olan dongum 4 gün gecikince iyice heveslendim ama kanda da testlerde negatif çıkınca doktora gittim herşey temizdi ne kist ne başka birşey tek sorun ya stres (ki zor zamanlar geciriyoruz) ya da mevsim degisiklibi dedi.ben de beklemeye başladım bugün tam 13.gundu. bir kaç gün önce bi arkadaş zerdecal in faydalarını anlattı ben de 250 gr kadar aldım biraz yoğurt Bı çay kaşığı zerdecal ve bi çay kaşığı bal ile iyice karıştırıp yedim araştırmalarım regl düzenine bu şekilde tüketildiği zaman iyi geldiği yönündeydi yerken eşimin yanında bak bu bitince regl olacam diyordum :)) sabah uyandığımda regl olmuştum bütün gece bel ağrısı çektim hafiften ama işte ise yaraDi regl söktürücü olarak ilaçlar gerek kalmadan çözdüm şimdi tek aikinti 13 günlük ilk kez yasadigim gecikmeden sonra yumurtlama tarihimi neye göre belirlemem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…