garnierin şu boyasını:
Eki Görüntüle 590216 Eki Görüntüle 590217 kullanmıştım.
almanyadan gelmişti bana da, şayet türkiyede de bulursan bana da söyle, cidden çok memnun kalmıştım boyadan.
şu accent i deniycem yarın belki o da böyle çıkar.
açık buğdaysan koyu sarılar sana yakışabilir.
normal buğdaysan da açık hafif bakır yansımalı kahveler hoş durur:)
ben 2paket bundan kullandim canim Eki Görüntüle 590921
garnierin şu boyasını:
Eki Görüntüle 590216 Eki Görüntüle 590217 kullanmıştım.
almanyadan gelmişti bana da, şayet türkiyede de bulursan bana da söyle, cidden çok memnun kalmıştım boyadan.
şu accent i deniycem yarın belki o da böyle çıkar.
kızlar bu boya turkıyede satılıyormu benıumde saclarım sarı bende gececıcı olarak koyu renge boyamak ıstıyorum nerde satılıyo nette satısı varmı bılgı verebılırmısınız
Accent bu boya satılıyormu turkıyede konuyu acan arkadas yardımcı olurmusun
kızlar benım saçım röfleli bi kere koyu renk yada kızıl yapmak istiyorum.. fakat kendi saçım değpil de röfle olduğu için renk kalıntısı olur mu yada turunculaşır mı sizcee...
bilgilendirin benı nooolurr. gunlerdır bu boyaları araştırıyorumm
yurtdışından arkadaşıma getirtmiştim . ama burada da bulunuyormuş, ben garnierin geçici boyasını kulladım ve sonuç ortada eski saçıma aynı şekilde 1 ayda döndüm.
burada da varmış, yabancı kökenli bi kozmetik markette var, adını buradan yazmam doğru olur mu bilemedim. oradan da şimdi tarçın bakır rengini aldım. onu deniycem bugünlerde. koyu tonlar da var ama o mağazada satılanlar sadece kendi markası olanı. garnierinki. lorealinki falan yok malesef.