Pek ihtimal vermedim ama yine de bir şansımı deneyeyim dedim
kizlar bende bunlardan kullaniyorum almanyada yasadigim icin bunlar her kösede var...gercek sac rengim kayhverengi ama ben siyaha bayildigim icin siyaha boyuyorum ama kesinlikle garnier cok daha iyi accent biraz daha garnier´in ucuzu. Ben seyi merak ediyorum aslinda bunlarin türkiyede fiyati ne bizde bu accent mesela 2-3 yani 5-6TL
accentin geçici poşetlerini 1,5 liradan aldım
köpük boyası 2,5 lira gibi bişey olması lazımdı
geçici krem boyaları da 7 lira olması lazım
garnier yok malesef burada ben de almanyadan getirtmiştim, orada onun fiyatı ne kadar? getiren fiyatını söylememişti merak ettim?
bu sadece açık renk saçları koyuya çevirmek ve bir ay hevesimizi almak için mi?
benim saçlarım koyu kahve açık tona boyasam tutarmı acaba??
garniernin gercek fiyati 4-5 arasi ama bazi yerlerde kampanya oluyor ozaman 3 ya aliyorum ben genelde
en açık tonunu alırsan belki birkaç ton kırabilir geçici olarak rengini onu da denemedim sadece, koyu saçlarını kızılına boyayanlarda kızıllık oluyormuş, oradan yola çıkarak söylüyorum
bencede öyle olur ama çok güzel olacağını sanmam:)
koyu kahve(siyah gibi) parlak ve sağlıklı saçlarım var herkes beğeniyor ama ben sıkıldım
açık tonlar istiyorum ama açıcıyla yanmasından korkuyorum,1 defa açıcı kullanmışlardı röfle yaptırmıştım,saçlarım süpürge gibi olmuştu felakat,o günden beri hep koyu renkler ve düz boya kullanıyorum.
ayrıca buğday tenliyim açık tonlar yüzümü iyice sarartıyo yakışmıyor.
accentin bende ki etkisi bu sekildeydi ben iki tane kullandim saclarim cok uzun oldugu icin ama tek boyamada bu hale geldi cokta begenmistim
öncesi Eki Görüntüle 590850 sonrasi Eki Görüntüle 590851
ben 2paket bundan kullandim canim Eki Görüntüle 590921
kit mit felan diyon ama iyi cözmüssün gii evet köpük demekbuda garnier gibi akip giden "boyalardan" yani aslinda boya degil bunlar... biz almanyada tönung diyoruz ama türkce karsiligi yok galiba.
vakti zamanında lisede öğrenmiştim sözde anca tarzanca ve atmasyonda işe yarıyor:)) gene atmasyoncu almancamla türkçe karşılıklandırayım renklendirme,renklendirici
hatta geçenlerde futbolcu var schweinsteiger diye o ne demektir diye arkadaşlarla konuşurken domuz çobanı diye sallamıştım, doğru mu
boyaya gelirsek, garnier gibiyse sevindim en azından, yoklukta yerini tutcak bişi var en azından:))
evet renklendirici birebir uyuyoratmasyon felan ama iyi uyduruyon sen. Benim sözlümde lisede görmüs almancayi sadece ama cogu kelimeleri anliyor ben aynen böyle
hahahahah domuz cobani ha süpersin domuza tirmanan/ domuza cikan aslinda anlami böyle cevirince cok sacma geliyor insana
evet garnier gibi ayni ama bence garnier daha iyi bana öyle geliyor bilmiyorum neden... ama kesinlikle ayni isi görüyorlar canim ... ben zaten sirf bunlardan kullaniyorum saclarim cok uzun ve zarar gelmesini istemiyorum
valla en güzelini yapmışsın boyaya hiç bulaşmamakla ben bi kere bulaştım yakamı kurtaramıyorum artık:)))
pekii hazır yakalamışken bişey daha sorayım, benim saçlar bayaa bi uzun bele kadar ve gür köpük boyadan 2 kutu var yeterli olur mu dersin?
Ayni uzunlukta ozaman saclarimiz canim ben 2kutu kullaniyorum cimriliktenama 3kutu daha iyi olur aslinda