• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gecici kizlik dikimi

Yazmayacagim dedim ama siz bu kadar yazinca cevap vermek istedim ama konu da kapansin istiyorum artik.Haklisiniz bana yardim etmek istiyorsunuz ama ben bunlari dusundum zaten aylardir beynim gitti.Simdi oncelikle nisanlimin sectigi doktora gideceksem o doktor ne diyecek bilemem.Belki ters bi doktor olacak onu da gectim hadi parmak gibi bir cisimle bozulmus dedi , anladi ama ya nisanlim kimin parmagi diye bir suphe duyarsa? Bakin benim gibi olan insan binde birdir o yuzden de ben kendimi nasil anlatirsam anlatayim hep bir suphe kalir.Kaldi ki artik sona geldim dugunume az kaldi bu saatten sonra anlatamam.Zarin bozulmasi icin illa iceriye tamamen giris sart degil yani iliskiye girmemis olmak bunu senin yaptigini gostermez ki bu bir kanit degil burda cok insan vardi hafif zorlama ile bozulmus benimki gibi centikli olmus zari.Yani hicbiri nisanlimin kafasindakileri yok etmez ya buna kafayi takar bambaska seyler dusunurse.Islemde kararim kesin acaba aklinda suphe mi var diye bir hayat surdurmektense ya hep ya hici tercih ederim.Baska yazmak istemiyorum tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin.
aynen katiliyorum.

Konunun tamamını okumadım ama canım geçici yapacaksan duş almıyormuşsun. Duş alınca dikişler düşer ve ewet fazla oynamak vs olmamalıymış. Arkadaşım bir doktor görüşmesi yapmıştı duş alınmaması gerektiğini özellikle vurgulamış kendisi.

Konunun tamamını okumadım ama canım geçici yapacaksan duş almıyormuşsun. Duş alınca dikişler düşer ve ewet fazla oynamak vs olmamalıymış. Arkadaşım bir doktor görüşmesi yapmıştı duş alınmaması gerektiğini özellikle vurgulamış kendisi.
bilgilendirdigin icin tesekkur ederim. ama gecici dgunden 3-5 gun oncesinde yapiliyorsa dugun oncesi nasil dus almamak mumkun olur ki?

Canım kalıcı yaptırdı çünkü biliyorsun düğün sonrası duş alınıyor.. İplere gelince kesinlikle ip olduğu hissedilmez düşme olmayacak eriyecek çünkü. Birde düğünden bir gün önce yapılıyormuş kına günü.

neyin ezikliği pardon....kocama yalan söylemediğim için mi ezik oluyorum.... ya da başkasıyla yatıp kendimi ona kakalamadığım için mi.....ben kaçarak evlendiğimden anne babalarımızın bi yükümlülüğü yok haddini aşma .....
benim bakire olmayan kişilerle sıkıntım yok .... sözüm bakire olmayıp bakireyim diye evlendikleri ileride aynı yastığa baş koyacakları insanlarını kandıranlara.....ayrıca bende eşimde evlendiğimizde 17 yaşındaydık...attığın okların hiçbiri hedefi bulmuyo....kapa artık bence o çeneni....
17 yasinda evlenen biri bu konuya mesaj atmamali bence 17 yasinda resit degilen evlenen birinin bu konunun ehemmiyetini ve hassasligini anlayabilecegini sanmiyorum daha resit degilmissiniz esinde sende evlenmissiniz beraber buyumussunuz ayrica kacarak evlnmissin sana gore diktirmek sucsa bence suc degil suc olan bu kacarak evlenmek baba evinden gelinlikle cikmak onemli illaki biraz bekleseydin ikna ederdin Anladin mi cicim ? bi de evlemeyasindan bir yas kucuk evlenmek suc mu demissin resit oluyorsun 18 yasinda ama akil olarak evlilige hazir olunacak bir yas degil bende 24 25 yasindan once evlenenleri anlayamiyorum sen diktirenleri anlayamiyorsan

Son düzenleme:
17 yasinda evlenen biri bu konuya mesaj atmamali bence 17 yasinda resit degilen evlenen birinin bu konunun ehemmiyetini ve hassasligini anlayabilecegini sanmiyorum daha resit degilmissiniz esinde sende evlenmissiniz beraber buyumussunuz ayrica kacarak evlnmissin sana gore diktirmek sucsa bence suc degil suc olan bu kacarak evlenmek baba evinden gelinlikle cikmak onemli illaki biraz bekleseydin ikna ederdin Anladin mi cicim ? bi de evlemeyasindan bir yas kucuk evlenmek suc mu demissin resit oluyorsun 18 yasinda ama akil olarak evlilige hazir olunacak bir yas degil bende 24 25 yasindan once evlenenleri anlayamiyorum sen diktirenleri anlayamiyorsan
valla bacak aramda ha açıldı ha açılacak dikiş gelinlikle masum gibi süzülmektense, ömür boyu kocama vicdan azabı duymaktansa , evlendiğim adam başta olmak üzere kendi ailem ve onun ailesini keklemektense 17 yaşında evlenmeyi tercih ederim....
sor 100 anne babaya kaçı kızının dikilmiş zarıyla evlenmesininden mutlu olur....
bence daha fazla saçmalamayın ayıbınızı ona buna sataşarak örtemezsiniz....
güle güle diktirin evlenin püripak salının...
bence sizin zarınız değil yüzünüz yırtık....
son msj :KK66:

Kadın kadının kurdu sanırım. Bir genç kadına bu kadar endişe ettiren, diğer kadınların koro gibi kandırma adamı diye konuşturan, kadının kadına zulmudur. Kadının vücudu kendinedir. İster cinsel ilişki yaşar, ister yaşamaz, ister diktirir, ister ben böyleyim der. Ama kadınların suçlamaları ve endişeleri hayret verici ve uzucu. Erkek baskısıyla düşünmeyin. Kadın olarak guclusunuz ve tercihlerinizi yapın. Kendinede umarım her gece lanet etmeyi birakirsin.

valla bacak aramda ha açıldı ha açılacak dikiş gelinlikle masum gibi süzülmektense, ömür boyu kocama vicdan azabı duymaktansa , evlendiğim adam başta olmak üzere kendi ailem ve onun ailesini keklemektense 17 yaşında evlenmeyi tercih ederim....
sor 100 anne babaya kaçı kızının dikilmiş zarıyla evlenmesininden mutlu olur....
bence daha fazla saçmalamayın ayıbınızı ona buna sataşarak örtemezsiniz....
güle güle diktirin evlenin püripak salının...
bence sizin zarınız değil yüzünüz yırtık....
son msj :KK66:
sen her gece ruyalarinda bu tur seyler gormek ve korkarak uyanmak nedir bilir misin? Ben istyerek yasamadm ayrica tam bi iliski yasamadm bilmezsin bununla imtihan edilmemissin cunku.. Belki imtihan edilsen sende anlardin bizi.. Seni baska topiklere alalim lutfen bencede sus !

sen her gece ruyalarinda bu tur seyler gormek ve korkarak uyanmak nedir bilir misin? Ben istyerek yasamadm ayrica tam bi iliski yasamadm bilmezsin bununla imtihan edilmemissin cunku.. Belki imtihan edilsen sende anlardin bizi.. Seni baska topiklere alalim lutfen bencede sus !

Kime sorsan zorla oldu der istemyerek oldu der zaten bak burada da çok o başka toıpiklere bak buradakiler nasıl arklı anlatıyor önbemli olan kendine saygın tecavüz mü oldu açıcaksın davayı bakj bir daha o haltı yiyormu şerefsiz erkek müsvetteleri klasik zorla oldu bi kişi oldu yalanlarını erkeklerde yemiyor artık sende haklısın diktir kekle o adamı oda aptal olmasaydı değil mi yaşadığını ona yükle aman salla

nasilsa erkekler cok nadir bakire evlenir, kandir gitsin. kadinin iki bacak arasinda sorun yasiyirsa, kafasi rahat eder sorun da yasamaz.

Kime sorsan zorla oldu der istemyerek oldu der zaten bak burada da çok o başka toıpiklere bak buradakiler nasıl arklı anlatıyor önbemli olan kendine saygın tecavüz mü oldu açıcaksın davayı bakj bir daha o haltı yiyormu şerefsiz erkek müsvetteleri klasik zorla oldu bi kişi oldu yalanlarını erkeklerde yemiyor artık sende haklısın diktir kekle o adamı oda aptal olmasaydı değil mi yaşadığını ona yükle aman salla
Türkiyede mi yaşıyorsun.

Türkiyede mi yaşıyorsun.
Evet türkiyede yaşıyorum ve avrupadan önde olduğumuzu çok net görebiliyorum bizim ülkemizde ama biz her şeyi yaşar kandırır nikah kıydırırız hiç bişey olmamış gibi çok nadirdir yaptığının arkasında dik duranlar bu ülkede et parçası olarak görülüyorsak ikinci plandaysak sebebi yine biziz başkası değil erkelerin eline de koz veren biziz günü birlik takılıyorum ne olmuş diyen bile var ha cinsellik ayıp mı asla ama arkasında duramaycaksan okul bitince yada evlilik zamanı diktirme daraltma ne kadar diye soracaksan yada burada bşka başka topik te farklı anlatacaksan aman sen yaşama çünki hepimiz etkileniyoruz yine burada 7 kişi oldu 1 kişi dedim diyende vardı dulum herkesle yaşarım diyende ee yaşa da dik dur bari değil mi ? Artık erkeklerde farklı bakıyor devir değişti önemseyenlerin sayısı çok az klasik burası türkiye yalanları ile bana gelmeyin lütfen

Ben kimseyi kandirmiyorum.Ilk erkek arkadasimla evlenecegim vicdanim cook rahat.Cocuklukta meraktan yaptigim bir sey karartsin mi hayatimi ne istiyorsun? Karartti zaten geceleri uyuyamiyorum yemek yiyemez oldum her gece kabus goruyorum.Zaman yaklastikca hele de .cok mu mutluyuz saniyosunuz anlamiyorum ki ne istiyosunuz?? Gidin yasayin hayatlarinizi size ne bizden
canım yapmışsın bi yanlış ama eğer bir kez girdiysen ilişkiye ilk gecende tekrar kan gelebilir ve girişide çok kolay olmaz

canım yapmışsın bi yanlış ama eğer bir kez girdiysen ilişkiye ilk gecende tekrar kan gelebilir ve girişide çok kolay olmaz
Iliski falan olmadi mesajlarimi nasil okuyorsunuz merak ediyorum cidden? Yapmisin bi yanlis nedir ya?Bu foruma vefa borcum var sonucumu yazarim dedim ama artik cidden soguttunuz.Zaten milletin de benim gecici islem sonucuma cok ihtiyaci muhtemelen.Yazar miyim bilmiyorum artik ona ne yorumlar gelir kimbilir ne giresim kaldi ne yazasim uyeligi iptal ettirmek en dogrusu belki de.

Iliski falan olmadi mesajlarimi nasil okuyorsunuz merak ediyorum cidden? Yapmisin bi yanlis nedir ya?Bu foruma vefa borcum var sonucumu yazarim dedim ama artik cidden soguttunuz.Zaten milletin de benim gecici islem sonucuma cok ihtiyaci muhtemelen.Yazar miyim bilmiyorum artik ona ne yorumlar gelir kimbilir ne giresim kaldi ne yazasim uyeligi iptal ettirmek en dogrusu belki de.[/QUOT
Iliski falan olmadi mesajlarimi nasil okuyorsunuz merak ediyorum cidden? Yapmisin bi yanlis nedir ya?Bu foruma vefa borcum var sonucumu yazarim dedim ama artik cidden soguttunuz.Zaten milletin de benim gecici islem sonucuma cok ihtiyaci muhtemelen.Yazar miyim bilmiyorum artik ona ne yorumlar gelir kimbilir
Iliski falan olmadi mesajlarimi nasil okuyorsunuz merak ediyorum cidden? Yapmisin bi yanlis nedir ya?Bu foruma vefa borcum var sonucumu yazarim dedim ama artik cidden soguttunuz.Zaten milletin de benim gecici islem sonucuma cok ihtiyaci muhtemelen.Yazar miyim bilmiyorum artik ona ne yorumlar gelir kimbilir ne giresim kaldi ne yazasim uyeligi iptal ettirmek en dogrusu belki de.
lutfen sonucu yaz(((

Back
X