aynen katiliyorum.Yazmayacagim dedim ama siz bu kadar yazinca cevap vermek istedim ama konu da kapansin istiyorum artik.Haklisiniz bana yardim etmek istiyorsunuz ama ben bunlari dusundum zaten aylardir beynim gitti.Simdi oncelikle nisanlimin sectigi doktora gideceksem o doktor ne diyecek bilemem.Belki ters bi doktor olacak onu da gectim hadi parmak gibi bir cisimle bozulmus dedi , anladi ama ya nisanlim kimin parmagi diye bir suphe duyarsa? Bakin benim gibi olan insan binde birdir o yuzden de ben kendimi nasil anlatirsam anlatayim hep bir suphe kalir.Kaldi ki artik sona geldim dugunume az kaldi bu saatten sonra anlatamam.Zarin bozulmasi icin illa iceriye tamamen giris sart degil yani iliskiye girmemis olmak bunu senin yaptigini gostermez ki bu bir kanit degil burda cok insan vardi hafif zorlama ile bozulmus benimki gibi centikli olmus zari.Yani hicbiri nisanlimin kafasindakileri yok etmez ya buna kafayi takar bambaska seyler dusunurse.Islemde kararim kesin acaba aklinda suphe mi var diye bir hayat surdurmektense ya hep ya hici tercih ederim.Baska yazmak istemiyorum tesekkur ederim yardimci olmaya calistiginiz icin.