• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçen sene bu tarihlerde ne yapıyordunuz?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Şimdi günlüğe bakarken aklıma geldi bu konu..
Nasıldınız geçen sene bu tarihlerde,psikolojiniz nasıldı?
Haydi bakalım..

Korku filmi gibi olmuş, "geçen yaz ne yaptığını biliyorum" kötükedihüso

valla geçen senede aynı şeyleri yapıyordum ama farklı bir evdeydim, şuanki evime taşınarak sınıf atladım diyebilirimkaydirigubbakcemile3

geçen sene bu ay evleneli 7 ay olmuştu ve ben evliliğe adapte olmaya çalışıyodum hergün koceme sataşaraktan benneyaptımki -tatlicadiarzu-

Korku filmi gibi olmuş, "geçen yaz ne yaptığını biliyorum" kötükedihüso

valla geçen senede aynı şeyleri yapıyordum ama farklı bir evdeydim, şuanki evime taşınarak sınıf atladım diyebilirimkaydirigubbakcemile3

alakayı pek anlayamdım?ilginç bir bakış açısı olmuş..:bbo:

geçen sene buzamanlar Rabbim kimseye vermesin çok fena rahatsızdım onla cebelleşiyodum..senağlama

alakayı pek anlayamdım?ilginç bir bakış açısı olmuş..:bbo:

Canım bi meşhur korku filmi varya "geçen yaz ne yaptığını biliyorum"kaydirigubbakcemile3
hani herkeşler ölüyo filmin sonunda, başlığı görünce o filmi hatırladımkaydirigubbakcemile3

Hımmm badanaya baŞlamıŞtım yatak odasıyla kzımın odası yer deĞıŞtırmıŞtı tam bır kabustu ev bır ayda anca yerleŞmıŞtım ev deĞıŞsem o kadar sÜrmezdı yanı ve acayıp hasta olmuŞtum sonunda=(

aynı sandalyede aynı popo üstünde aynı ekrana bakıyordum :delphin:

renkli bir hayatım olduğunu sanırdım çoh monotonmuş şakkıdı şakkıdı

Ahh aaah geçen yaz bu günlerde ablamın düğün işleriyle uğraşıyodum koşturmacayla geçiyordu günlerim...
Ama tatlı koşuşturmalardı çok güzeldi yaa vay bee günler ne çabuk geçiyor ablam haziran 15'te tam bir yılını dolduracak...

gecen sene bu zamanlar calıstığım iş yerinden ayrılmaya calısıyordum
1 ay sonra salmıslar dı tabi

bu sene yine iş yerimden ayrılsam diye cebelleşiyorum vereliniortak

o zamanda moralim bozuktu
bugünde moralim bozuk :umursamaz:
tek güzel bişi var bebişim içimde :CüvCüv:

geçen sene bu tarihten bir gün sonra kına gecem 2 gün sonra düğünüm vardı.ee tabi haliyle onun telaşı vardı kaydirigubbakcemile5

geçen yaz bu zamanlar taşınmakla meşguldüm....
eski ev sahibinin oğlu evlendi bizi postaladılar..1 hafta içinde hem ev buldum hem taşındım....
çok yorulmuştum ama.....

yine aynı işte çalışıyodum aynı evde oturuyodum yine mutluydum ama bebek düşünmüyodum daha, şimdiyse bebek istiyorum :)
belki seneye bu zamanlar bebişim kucağımda olur :)

Geçen yıl bu zamanlar yine okullar kapanmıştı, yine tatile girmiştik!kaydirigubbakcemile3
Onun rahatlığı vardı, yine rahatım!alkisalkisalkis

Bunu yani...
Napıyım Acıya Alışmaya çalışıyordum
Depresyondaydım
Sağlıksızdım
Hıı Birde Beceriksiz.

geçen yıl bu zamanlre düğünüme yaklaşık olarak 1.5 ay vardı ve harıl harıl onlarla ugraşıodum....

işyerimden ayrılmaya çalışıyodum sıkıntılıydım
ama hala aynı işyerindeyim :roflol:

Back