- 3 Temmuz 2018
- 145
- 117
-
- Konu Sahibi tesellimod
Tam kaçani kovalayan tip. Bu adama 1 sicak 2 soguk davranacaksin.
Bana pek güven vermedi anlattıkların. İş dışında iletişimini kes bence. Daha en baştan online olup uyuyakaldım diye yalan söylemek, 3 4 gün harika ilişki götürüp sonrasında ilgi kesmek.. bunlar bana çok tanıdık geldi ve sonu hüsran emin ol.
Bi tarafları kalkmış adam yerine konunca . Böyleleri köpek muamelesinden anlıyor dicem köpeğe hakaret olcak. Yüz verme sürünsün. Iyi yapmışsın cevap vermemekle adam olsun sonra gelsin yada hiç gelmesin.
Hiç işkillenmediniz mi neden ofiste 40 50 kişi varken konuşma çabasına girmeyip, yalnız birkaç kişi nöbetleşe kaldığınızda sizle temasa girdi?
Daha orada olay çözülüyor aslında.
Arkadasim hic kendini yorma hani bi söz var ya balik bastan kokar emin ol o duygular gercek olsa 8 ayda duramazdi ve boyle olmazdi sen uzaklas ondan kendin icin
Hiç işkillenmediniz mi neden ofiste 40 50 kişi varken konuşma çabasına girmeyip, yalnız birkaç kişi nöbetleşe kaldığınızda sizle temasa girdi?
devamını getireyim. adamın ofisten konuştuğu başkaları da var.
fiziksel bir sonuca ulaşamasa da bunu yapan erkek çok. bas tekmeyi.
önceki hafta görmüşsün sen de, isteyince bülbül gibi ötebiliyolar. bi çekingenlik söz konusu değil. aklı sıra oyun oynuyo işte.
Kesinlikle. Yazdıklarına bakılırsa aklı başında ne yapacağını bilen bi kızsın bence bu adam 2'li oynuyor gayet net uğraşmana değmez böyle biri gözünün önünde de değilken unutmaya bak bence senin için en iyisi bu olurHiç işkillenmediniz mi neden ofiste 40 50 kişi varken konuşma çabasına girmeyip, yalnız birkaç kişi nöbetleşe kaldığınızda sizle temasa girdi?
Muhafazakârlık ayrı şey , ona uygun yaşamak ayrı şey . Muhafazakar olup kul hakkı yiyen de var böyle herkese nazar boncuğu dagitan da . Nöbetler de sizinle yakınlaşması belli ediyor. Sikilcagi yalnız vakti flört ederek değerlendirecek iş ciddiyete döküldüğü an tüy. Üç günlük konuşmanın neresinde görülmüş bir gün sonra cevap vermek uyuyordum demek . Ergence bence uzak durun vakit geçirmek için kaçsın kovalayim tarzında bı insan belki baskalarina da yapmıştırBiliyomusun arkadasim cidden iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum yada saflık bilemiyorum.. Ama kendisi muhafazakar biri yani dini açıdan baya iyi..
Annem herkesi kendin gibi saniyosun iste bu yüzden kaybediyorsun der Ne bileyim iste haklisin belkide
Allah kalbe göre versin degil mi kim birini kandirmaya çalışıyorsa aslinda kendini kandirmistir
Muhafazakârlık ayrı şey , ona uygun yaşamak ayrı şey . Muhafazakar olup kul hakkı yiyen de var böyle herkese nazar boncuğu dagitan da . Nöbetler de sizinle yakınlaşması belli ediyor. Sikilcagi yalnız vakti flört ederek değerlendirecek iş ciddiyete döküldüğü an tüy. Üç günlük konuşmanın neresinde görülmüş bir gün sonra cevap vermek uyuyordum demek . Ergence bence uzak durun vakit geçirmek için kaçsın kovalayim tarzında bı insan belki baskalarina da yapmıştır
Kesinlikle. Yazdıklarına bakılırsa aklı başında ne yapacağını bilen bi kızsın bence bu adam 2'li oynuyor gayet net uğraşmana değmez böyle biri gözünün önünde de değilken unutmaya bak bence senin için en iyisi bu olur