kizlar benim sorunum gece uykusu... nursenam in gunduz bi aliskanligi var.surekli ama sik sik emmek istiyo.mesela bi saat gecmiyo biberonla bi 30luk iciyo sonra bi saat yada yarim saat sonra bi daha. ve en kotusude bu aliskanligini gece de yapmaya baslamasi.hatta gece daha sik kalkiyo saat basi.kizim tam uc ayi doldu. normalde gece uyanmalarini birakmasi lazim ama benim ki tam tersi. kafamçokkarıştıboyle durumla karsilasan varmi? yada onerisi olan.ozellikle tecrubelerinize ihtiyacim var:teselli:[/QUOTE
cnm bence mutlu olmalısın. çünkü kızın sürekli emmek istiyor. benim kızımın emmekle hiçççççççç arası yok. düşünsene emzirmek için biraz sallayıp sersemleşmesini bekliyorum öyle emziriyorum. çünkü emmiyor ve bu beni çıldırtıyor. dedim heralde memeyi bırakacak mama denedim biberonu her seferinde eliyle itti mamayıda ağzından yere :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: artık psikolojimi bozuyordum emmiyor diye. bu sefer kilo alımıda düştü.. şimdi sallayıp emziriyorum başka çarem yok.
ama dr.una sor genede.. anlattığına göre bebişin birass obur ve doymuyor :roflol::roflol:
Allah nazarlardan saklasın
kizlar benim sorunum gece uykusu... nursenam in gunduz bi aliskanligi var.surekli ama sik sik emmek istiyo.mesela bi saat gecmiyo biberonla bi 30luk iciyo sonra bi saat yada yarim saat sonra bi daha. ve en kotusude bu aliskanligini gece de yapmaya baslamasi.hatta gece daha sik kalkiyo saat basi.kizim tam uc ayi doldu. normalde gece uyanmalarini birakmasi lazim ama benim ki tam tersi. kafamçokkarıştıboyle durumla karsilasan varmi? yada onerisi olan.ozellikle tecrubelerinize ihtiyacim var:teselli:
Kızlar dünden beri kızım emmiyo nedenki? öyle aç aç duruyo mızırdanmıyoda ağlamıyoda.anlamadım acıkmıyomu bu çocuk dün gece 12 de emzi 3 te emzirmeye çalıstım emmedi 6 da zar zor emzirdim azıcık emdi hala göğsüm şiş bakalım birazdan yine emziricem inşallah emer.daha dün doktordaydım herşeyi normal demişti dün bişey yoktu dün akşam değişti anlamadım sütümü sağıp tadına baktım normal.acaba hamilemiyim daha adet olmadım of[/QUOT
merak etme cnm bazen naz yapıyolar. benim kızımda bazen çok güzel emiyor bazende 3-4 saat emmediği halde de ağlamıyor. dr a götürdüm dediki hiçbirşeyi yok bazen iştahsız olabiliyolar dedi. ben sallıyorum hafif serselmleşince emziriyorum ozaman emiyor bide öyle dene istersen .
kıznda pamukçu mu vvar acaba ağlamıyo diosun ama,,,ağzına karbonatlı su sür hamukla falan yutmasından korkarsan kulak çöpü ile falan,,,kaç aylık kı diş etleri mi kaşınıo onun huzursuzluğu mu var acaba sen memeyi unutturma aman hep ver emmesini sağla
Kızlar dünden beri kızım emmiyo nedenki? öyle aç aç duruyo mızırdanmıyoda ağlamıyoda.anlamadım acıkmıyomu bu çocuk dün gece 12 de emzi 3 te emzirmeye çalıstım emmedi 6 da zar zor emzirdim azıcık emdi hala göğsüm şiş bakalım birazdan yine emziricem inşallah emer.daha dün doktordaydım herşeyi normal demişti dün bişey yoktu dün akşam değişti anlamadım sütümü sağıp tadına baktım normal.acaba hamilemiyim daha adet olmadım of[/QUOT
merak etme cnm bazen naz yapıyolar. benim kızımda bazen çok güzel emiyor bazende 3-4 saat emmediği halde de ağlamıyor. dr a götürdüm dediki hiçbirşeyi yok bazen iştahsız olabiliyolar dedi. ben sallıyorum hafif serselmleşince emziriyorum ozaman emiyor bide öyle dene istersen .
kızmın en sevmediği sey tam uykuya yakın emmek ac olsa bile uykuyu açlığa tercih eden bi bebek.şimdiye kadar mememde hiç uyumadı.değişik bi çocuk:ecrin_bebek:
kizlar gunduz emmeside normal mama icmeside.. benim sorunum gunduz sik sik ama azar azar icmesi.. acaba bunu gecede surdurmek istiyo olabilirmi diye dusunuyorum.ama yarin asimiz var bakalim gidince doktora sorucam.neymis derdi kucuk hanimin.BU ARADA HEPINIZE COK COK TESEKURLER ARKADASLAR IYIKI VARSINIZZZ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?