Geceleri uykudan uyanıp yemek yiyenler burada mı?

sibelkelesoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
37
9
44
Merhaba kızlar, ben sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Ben de yeni başlayan bir şey var, geceleri uykumdan uyanıp yemek yiyorum bu durum beni oldukça korkutuyor. Hemen hemen her gece 1 kere uyanıp yemek yiyorum, elime ne gelirse onu yiyorum ve en kötüsü kendimi kontrol edemiyorum. Çevremde birkaç kişi ile de paylaştım ama kimse yok bana yardım olabilecek herkes şaşırıyor. Burada benimle bu durumu yaşayan birileri varsa yaşadıklarınızı benimle paylaşarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim hepinize. :)

Bende de vardı aynı sorun 3 yıl önce. Makarna falan yapardım. :KK70: İnsülin direnci var demişti doktor, kilo vermem lazımdı. Verince zaten normale döndü her şey. Sizin kilo probleminiz var mı?

canım merhaba..benim uykudan uyanıp yemek değil de,tok olduğum halde durmadan yemek yeme problemim var psikolojik..bugünden itibaren düzenli beslenmeye başladım..çünkü hızla verdiğim kiloları almaya başladım..insülin direncine baktır önce.eğer yoksa sorun benim gibi psikolojiktir.ben artık hem psikolog hem diyetisyene birlikte gitmeye başlayacağım...durduramadım kendimi..

Şekeriniz düşüyordur muhemelen ,açlık krizi yaşıyorsunuzdur. Mutlaka doktora görünün. Yatmadan önce şekeri bol gıdalar yerseniz şekeriniz hızla yükselir ve aynı hızla düşer. Yatmadan önce çok açlık çeliyorsanız yoğurtgibi açlığınızı bastıracak ama kan şekerinizi fırlatmayacak yiyecekler yemeniz lazım . Doktoru ihmal etmeyin

Bende de 2 haftadır başladı önceden tutuyodum uyumaya çalışıyodum ama midemin sesinden uyuyamıyorum sanıyorum gebeliğe bağlı bebekmi acıkıyo benmi anlamadım! :KK64:

Saat kaçta uyursam uyanayım aç kalkıyorum. Özellikle eğer gündüz uyumuşsam. Ama gece kalkıp yemiyorum eskiden yapıyordum ama sonra sıkı bir diyete girdim aağlıklı beslendim kötü alışkanlıkları bıraktım. Şimdi verdiğim kiloları geri aldım ama gece yeme olayını unuttum.

X