mevla tamamına erdirsin ,koşuşturmaların hızlanmışdır az zaman kalmış düğün'e ,aldıklarını mutlu ,huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah...
teşekkür ederim canım ben kırık beyazdır diye umuyordum iyi ki emin olmadan almamışımcanım krem renginde tabaklar. Ben çeyizin çoğunu uşak'a götürdüğüm için şu anda fotograf çekemiyorum ama kırık beyaz falan değil direk krem rengi tabaklar.
Hepsi çok güzeller, özellikle pembe kalpli çay setine bayıldım..
Güle güle kullan inşallah..
Ne güzel eksiklerin tamamlanıyo bizde de varmış fakat ablam evlendiğinde sordular hala kimse bişey getirmedi
Allah allah ilginç olmuş. Bizde ev yerleştirilmeden getirilir. hediyesini veremeyen olursa müsait zamanda evine gidilir çay içmeye hediye götürülür. Mesela daha gelecek baharat takımı var. Bayram sonrası yerleştirme yapacağımız için daha vakit var.
Bir ara karamsarlığa düştüm gelmeyecek heralde bana sorulanlar diye, kendi kendime tost makinesi fln baktım.
canım bizimde çok soran oldu neyin eksik neye ihtiyacın var diye ama hala tık yok birtek battaniye geldi.o getiren sözünde durdu.ablamda onlara güvenerek almamıştı.şimdi ihtiyacı olan şeyleri ha diyincede alamıyo zamanla alır artık ben kimseye güvenip birşey almam bunu öğrendim
Üzüldüm canım yaaNe zaman evlendi ablan?
haziranda evlendi canım ben gücüm yettiğince tüm eksiklerimi kendim karşılamayı düşünüyorum
En iyisini yaparsın canımcım. İnsanın beğendiğini kendi parasıyla alması bambaşka oluyor. Neyse ki kalitesiz veya beğenmediğim bir hediye gelmedi. O yüzden şanslıyım sanırım... Sen ne zaman evleniyosun bakayım?
evet sana güzel hediyeler gelmiş bende beğendim
ben kabul etseydim bayramdan sonra yüzük takıcaktık ama acele etmek istemiyorum nisanda kararlaştırdık son dk bişey çıkmazsa ki inşallah çıkmaz sonrada devamı gelicek zaten
Hadi hayırlısı olsun canımcım.Ben de uzattım nişan tarihini, nedense kendimi hazır hissetmemiştim. Temmuzda nişanlandık işte, düğün de 19 gün sonra. Hala bi garibim. İstemediğimden değil yanlış anlaşılmasın da, insan ailesinin yanından ayrılırken bir garip oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?