Geçecek mi bu yaşadıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gulten0g

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
51
-32
1
31
Ve 2. evliligimde hayal kırıklığı boşanıyoruz.Benimde hayatım yoluma girecekmi neden hep herşey benim başıma geliyo çok yoruldum herşeyden ne kadar uğraşamasa hiç bisey istediğim gibi olmuyor.Ne zaman güneş benim içinde doğacak.

Uzman yardımı almanızı tavsiye ederim. Bir yerde bir şemanızı devam ettiriyorsunuz belki anneden belki babadan gelen, bu da hayatınızı etkiliyor. Bir yerde çocuklarınız da sizle aynı kaderi yaşayacak maalesef. Kendiniz için uzman yardımı alacak gücü bulamıyorsanız çocuklarınız için alın lütfen.

Hayır 1 yıldır devam ediyor dava 2. evliligim zaten şimdiki
Anladım. Kac yaşındasiniz? Eğitiminiz ne bilmiyorum ama belki bir işe baslasaniz aileniz çocuklarıniza bakarsa tabii kafanız dağılır biraz.
Hayat malesef her zaman istediğimiz gibi olmuyor.Ama üzülmek de olani değiştirmiyor.Konumu okursaniz ben de yeni boşandım.Cok ağır şeyler yasadim ve yaşıyorum.
Allah a havale ettim canımı yakan herkesi.Kızım için direniyorum.Ve ona güzel mutlu bir hayat verebilmek için uğraşıyorum.Allah büyük.

Yapılan yorumları okuyup düşünmek yerine her gün yeni konu açmak yormuyor mu? İnsanlar size fikir veriyor dikkate almayıp yeni konu açıyorsunuz. Yine aynı insanlar okuyacak, aynı insanlar yorum yapacak, yeni konu açınca farklı yorum almayacaksınız.

Aynı konuyla alakalı açtığın 27352726272. Konu ve boşanırsan geçecek işte. Boşan bitsin ailen çocuklarınla kız kardeşin ve babanla sakince huzurlu bi hayat kurun kendinize gezin tozun çocuklarınıza bakın birlik olup. Koca koca diye valla başa gelmeyen kalmamış. Boşa boşa kaaaç

Eşiniz sizi, çekirdek ailesini benimsemiş olsaydı olayları yuvasına sıçratmazdı. Sizi benimsemediyse bu olayda olmasa başka olayda zaten patlak verirdi. Siz bundan sonra kendinize endekslenin işe girin, paranızı kazanın kızınızla sağlıklı bir aile olun belki ilerleyen zamanda karşınıza sizi mutlu edecek , sizinle mutlu olacak biri de çıkar ama şuan çok erken. Sürekli ihtimalleri düşünüp kendi modunuzu düşürmeyin lütfen.

İstiyor ki gocana dön diyelim dil dökelim taktik verelim

Tşk edrim.Ben sizin konunuzu bulamadım baktımda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…