- 19 Mart 2021
- 30
- 11
- 22
- Konu Sahibi smileplease
Merhaba kızlar kafama takılan bir şey var ama bir türlü rahatlatamadım kendimi bu konuda. Sevgilimle aynı şehirde okuyoruz normalde ben annemlerin yanına gittim 3 günlüğüne. Dönüşte otobüs biletim saat 1 deydi, sevgilim de bunu biliyordu. Beni babam bırakacak demiştim otogara. Fakat kendisi gece hiç mesaj atmadı, binip binmediğimi bile sormadı insan hiç mi merak etmez diye düşündüm ve üzüldüm açıkçası. Sonra saat 7 gibi vardım o da 7 gibi mesaj atmış vardın mı, uyumuşum diye Açıkçası bana değer verdiğini sanıyordum her fırsatta söyler 1 senedir görüşüyoruz ancak bu olay ondan soğumama sebep oldu. Gece yolculuğa çıkmışım insan hiç mi merak etmez.. O an bir şey diyemedim sonrasında biraz şakayla karışık insan bi merak eder dedim. O zaman işte telefonun başında beklerken uyumuşum sonra uyanınca şarjı bitmişti dedi. O zaman şarja takıp yine sorabilirdi bana geri uyumuş. Normalde başka konularda anlayışlı, sevgisini belli eden şefkatli birisi ancak nedense değer vermedigini hissettim bu olayla. Sizce abartıyor muyum yoksa haklı mıyım böyle hissetmekle?