Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim kızım 13 aylık ve hala gece yemekleri sıkıntı yaratıyor.Anne sütü veriyorum yetmiyor tabi acıkıp uyanıyor.onun haricinde de yedirdiğim herşey ağır geliyor.siz neler yediriyorsunuz uyumadan önce???
ahh canım bilmezmiyim o gaz sancılarını benim kızımdada çok uzun sürdü bi yaşından sonra ancak yavaş yavaş bitti.ama yedikleriyle çok alakalı olduğunu sanmıyorum canım.bende bi sürü deneme yaptım ama şu gaz yapıyo şu yapmıyor diyemedim çünkü hiç belli olmuyodu.ben birtek mercimek çorbasında emin olabildim ne zaman içse gecesinde çok sık uyanırdı uyuyamazdı geçen bi deneyeyim dedim ama yine aynı oldu bende vermemeye karar verdim bi süre daha.çok şükür şimdi kesintisiz uyuyo sende bikaç ay sonra rahat edersin.
bende kızıma gece tok tutsun biraz daha fazla uyusun diye bazen muhallebi bazen arı mama falan yapardım devam sütü ilaveli ama benim kız tok olduğu halde sürekli uyanır mızıklardı kendini sallatırdı falan
bir gece uyutmadan önce sadece devam sütü verdim ve gördüm ki o gece daha rahat uyudu
acıkmasın diye verdiğimiz koyu mamalar hem hazmı zorlaştırıyor hemde gaz yapıyor
tabi bu tüm bebekler için geçerli değil...
Ben Milupanın Sütlaçını veriyordum küçük bir kavanozda satılıyor bir tek onu severek yerdi çünkü kendi evde yaptıklarım dahil yemezdi sonra daha uzun süre uyuyordu