Gece yatmaz gündüz kalkmaz...

Neyle besleniyor peki.. mama mi meme mi..
Eger mamaysa belki de cok agir geliyordur mamasi ona, saatlerce uyumasi cunku normal degil ki nihayetinde acikip uyanmasi lazim. Yada belki gunduz beslemiyorsan ondan dolayi agirlik hissetmeyp uyuyordur. Gece tika basa yemis oluyorsa ondan da uyumuyordur.
Peki gece uyumayip ne yapiyor? Agliyor mu hep?yada oyun mu oynamak istiyor,besigine koysan daha kalkamaz mesela aglamiyorsa birak dursun orda sen de uyu.. olmaz mi?
Maalesef beşikte durmuyor mama takviyesiyle meme emiyor gündüz ve gece orantılı besliyorum onunla ilgili olduğunu sanmam ama kızımın tek sorunu bir kez kaçta uyuduysa bir süre o saatte uyumaya alışıyor yani gece gündüz karıştı birbirine

bu hafta sonu geçti ama eşinizin izinli olduğu günde gece o baksın siz uyuyun

sonra ertesi gün eşiniz uyusun siz bebeği uyutmayın ama

yani makul gündüz uykusunu aşmasın

gün boyu uyumasın

gece olunca mecburen uyuyacak uyumasa da o gece de idare edeceksiniz artık

sonraki gün de gündüz full uyumayıp uyutulup uyandırılacak

yavaşça alışacak
Eşim kendi işininin patronu o konuda sorun yok... bunu denemeliyim teşekkürler:)

Nasil yani? Hic mi altini degismiyo acikmiyo? Eger uyanmiyosa senin uyandirman gerekiyo onun uyanmasi gerek sut icmesi icin... benim bebegim oyle araliksiz cok uyumaz ama 4 saati gecmemesi lazim.. gerci senin bebeginden kucuk benimki..ama bu bir kisir dongu bunu degistirmen gerek..
Altını değişiyorum karnını da doyuruyorum o sırada ayık kalıyor ama gece uykusu gibi yani ihtiyaçlarını giderip uyuyor gece de gündüz uykusu gibi biraz kestirip uyanıyor yani burda sorun çok uyuması değil gece gündüz karıştı iyice

3 aylık bebekte düzen olmaamsı çok normal 6. Ayından sonra yavaş yavaş düzene sokarsın ama şimdilik bebeğin isteğine göre hareket etmen en doğrusu olur. Sallanmak mı istiyor salla, oynamak mı istiyor oyna yapacak birşey yok.. 6 buöuk aylık oğlum var benimde sağolsun ilk aylarda zombiye çevirdi beni şimdi yeni yeni oda bende uyku nedir öğreniyoruz..
düzelicek illaki ama zamanı gelince..

Birde instagramda baldan anne var uyku konsuunda çok güzel tavsiyeleri var onu takip etmeni öneririm

Maalesef beşikte durmuyor mama takviyesiyle meme emiyor gündüz ve gece orantılı besliyorum onunla ilgili olduğunu sanmam ama kızımın tek sorunu bir kez kaçta uyuduysa bir süre o saatte uyumaya alışıyor yani gece gündüz karıştı birbirine
Bak demesi kolay boyle seylerin bliyorum,benim de bebegim var. Gece ortamizda yatar ve 15dk da bi uyanir meme emer falan. Hala geceleri 6 7 kez uyanirim en az. Zaten 12de ancak uyuyo 7de karanlikken hava daha hemen uyaniyor gunduz uykusu yok gibi bisey. Bana da diyorlar uyku egitimi uyku egitimi. Olmuyo iste beceremyorum ben de..
Ama sana sunu soyleyebilrim. Cocugun araliksiz uyuyabilen bi cocuk oldugu icin sanslisin aslinda. Benimki gibi cit sesine uyanan,resmen yanindan kalktgni hissedip hemen aglayan bi bebek degil en azindan. Bana kalirsa gece ile gunduzu yer degistirsen cok rahat ediceksn. Gece araliksiz uyur cunku...
Bunu da soyle basarabilrsn belki. Cocugu gunduz hic uyutmamaya calscaksn . Bu da ha diynce olmaz. 9da degil 11de uyutcaksin. Bi sure sonra 11 degil de 1 e dogru cekiceksin saati. Dayancaksin..
Zaten daha sonra 1de uyuyp 5te uyanmycak aksam 8 9 gibi uyancak.. boyle boyle aksam 6 7 gibi uyutmalara baslarsan da sabaha kadar uyumaya baslar bence.
Ya daaa ileri degil geri alcaksn saati. Ama bebek 9da uyuyosa 8de uyutmak bile zor olur yani uyumuyosa napcaksn blmiyorum :/
Geri alsan daha kolay isin de, 1saat once uyumaz uyumaynca.

Aaaa M masalgibi1 sen mi acmistin konuyu..hihihih :) yeni farkettim senin oldugunuu..
Kocam delirdi kavga ettik diye koju acmistim ya 2gun once. Benim ben...

Back