- 8 Kasım 2017
- 84
- 49
- 3
- 28
- Konu Sahibi masalgibi1
-
Benim ki küçük henüz 3 aylık bilmiyorum belki de normal bir durum ama çok zorlu geçiyorNekadarlik kiziniz. Inanin yapacak pek bisey yok bu uyku düzenine. Benim oglumda aynii gece yatmaz gündüz uyartmasam aksama kadar uyur. Mecbur zorla kaldiriyorum 1saat sonra. 3yasina girecek bu arada bnmki. 3senedir tek birgece hatirlamiyorumki uyanmadan uyudugumu. Herseyi denedim gündüz uyutmamayida denedim. Istedigi kadar uykusunu alsin bellki uyur dedim oda olmadi artik akisina biraktim. Cok yorgunum gözalti morluklarimla yasamaya calisiyorum
Oooo daha cok kücük geceyi gündüzü bilmezki. Düzelir insallah. Bende 3senedir öyle avutuyorum kendimiBenim ki küçük henüz 3 aylık bilmiyorum belki de normal bir durum ama çok zorlu geçiyor
Çok güzel yanıt vermişsiniz çok teşekkür ederim ama kaç aylık olduğunu şimdi belirttim 3 aylık henüz bu etkili olur mu bilmiyorumgündüz 8saat uyursa gece uyumaması normal canım. Uyku eğitimi vermen, gece gündüzü öğretmen şart. Ne olursa olsun gündüz iki saatten fazla uyutmamaya çalış. Akşam 10’da tüm ışıkları kapat ve onu uyaracak herşeyi ortadan kaldır. Koy yatağına, saçlarını severek, sırtına hafif masajlar yaparak arada pış pışlayarak uykuya dalmasını sağla ve gece uykusuna dalmadan karnının iyice tok olduğundan emin ol. İlk bi hafta zor olur belki ama alıştığı zaman çok rahatlarsın.
Daha çok küçükmüş, gündüz uyku aralıklarını kısalt, kesintisiz saatlerce uyumasına izin verme.Benim ki küçük henüz 3 aylık bilmiyorum belki de normal bir durum ama çok zorlu geçiyor
Ah ah büyüyecekte bende nefes alıcam desene bu daha yıllarca sürecek :)Oooo daha cok kücük geceyi gündüzü bilmezki. Düzelir insallah. Bende 3senedir öyle avutuyorum kendimi
Valla okadar zorki bazen oluyor gözlerim yaniyor alev alev uykusuzluktan düsünün. Tarifi yok uykusuzluk gercekten zormus. Oglumdan sonra 2.cocugu sirf bu yüzden düsünmüyorum. Allah yardim etsinAh ah büyüyecekte bende nefes alıcam desene bu daha yıllarca sürecek :)
Dediğim gibi canım, geceyi gündüzü ayırt ettiği zaman rahatlarsın, uyumak istediği zaman uyut ama çok bütün günü uykuda geçirmesine izin verme. uyanmak istemeyebilir, ayaklarının altını ılık suyla silince ya da altını açınca mutlaka uyanır.. üç aylık bebeği oyalamak zordur sürekli kucakta durmak isterler max üç saatte bi uykuları gelir ama bi kaç ay sonra alışır.Çok güzel yanıt vermişsiniz çok teşekkür ederim ama kaç aylık olduğunu şimdi belirttim 3 aylık henüz bu etkili olur mu bilmiyorum
Amin teşekkürler... ben yalnız büyüdüm abim falanda var ama onlarla pek vakit geçirebildim sayılmaz 18 yasımda ailemden ayrıldım hep kendimle ilgilendim kendim için bişeyler yaptım kendimden başka sorumluluğum olmadı belki de bu yüzden bu kadar zorlanıyor olmam tek şansım eşim o olmasa yada anlayışsız biri olsa kahrolurdum kendimi çok eleştiriyorum bu konuda eşime nazaran daha eksik kaldığımı düşünüyorum...Valla okadar zorki bazen oluyor gözlerim yaniyor alev alev uykusuzluktan düsünün. Tarifi yok uykusuzluk gercekten zormus. Oglumdan sonra 2.cocugu sirf bu yüzden düsünmüyorum. Allah yardim etsin
İnşallah alışır çünkü şuan kırkı çıkana kadar bir huysuzluk evresi olur ya aynı o şekilde huysuzluk yapıyorDediğim gibi canım, geceyi gündüzü ayırt ettiği zaman rahatlarsın, uyumak istediği zaman uyut ama çok bütün günü uykuda geçirmesine izin verme. uyanmak istemeyebilir, ayaklarının altını ılık suyla silince ya da altını açınca mutlaka uyanır.. üç aylık bebeği oyalamak zordur sürekli kucakta durmak isterler max üç saatte bi uykuları gelir ama bi kaç ay sonra alışır.
Kendini eksik düsünme erkekler cocuk konusundA sanki brz daha sabirli. Bnm esim sabah isde aksam geldiginde banada cok yardim ediyor. Cok sükür.Amin teşekkürler... ben yalnız büyüdüm abim falanda var ama onlarla pek vakit geçirebildim sayılmaz 18 yasımda ailemden ayrıldım hep kendimle ilgilendim kendim için bişeyler yaptım kendimden başka sorumluluğum olmadı belki de bu yüzden bu kadar zorlanıyor olmam tek şansım eşim o olmasa yada anlayışsız biri olsa kahrolurdum kendimi çok eleştiriyorum bu konuda eşime nazaran daha eksik kaldığımı düşünüyorum...
İyi de bebeğin gece gündüz olayını şaşırmış, senin sayende:):)Merhabalar :))
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum 21 yaşımdayım ilk bebeğim sıfır tecrübe yani etrafımda bebek büyüten olmadı... Hamilelik dönemim ve doğumum olmak üzere geçen tüm zamanı yalnız geçirdim (eşimin yardımıyla ) şuana kadar ciddi bir sorun yaşamadım ( bir kez düşürmüştüm onu saymazsak :) )
Asıl konuya gelicem bebeğim 3 aylık gece uyumuyor sabah 9 gibi uyuyor akşam 5 e kadar uyanmıyor ve durum böyle olunca Benim de tüm düzenim alt üst oluyor ev işi vs bunları eşimin yardımıyla hallediyorum fakat kızımın uyuduğu süreçte bende uyuyor oluyorum ve uyandığımda hava kararmak üzere oluyor gün ışığı göremez oldum bu uyku sorunu nasıl yenilir yardımınıza ihtiyacım var neler denedim yok gündüz sadece iki saat uyutabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?