m_e_r_v_e Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 43 0 25 Şubat 2012 Konu Sahibi Lakito #41 sabunlar cildi çok kurutuyor.nemlendiricili yüz yıkama jelleri çok kullanışlı ve üstüne lancaster veya dior nemlendirici:)
sabunlar cildi çok kurutuyor.nemlendiricili yüz yıkama jelleri çok kullanışlı ve üstüne lancaster veya dior nemlendirici:)
Lacivert. tartıda 53ü görene kadar! Kayıtlı Üye 1 Ocak 2009 1.643 47 25 Şubat 2012 Konu Sahibi Lakito #42 m_e_r_v_e .!.: sabunlar cildi çok kurutuyor.nemlendiricili yüz yıkama jelleri çok kullanışlı ve üstüne lancaster veya dior nemlendirici:) Genişletmek için tıkla... hımmm... ben dove yüz sabununu almıştım bugün ekstra nemlendiricili, kullanmayayım bari zaten kış günü cildim kuruyor
m_e_r_v_e .!.: sabunlar cildi çok kurutuyor.nemlendiricili yüz yıkama jelleri çok kullanışlı ve üstüne lancaster veya dior nemlendirici:) Genişletmek için tıkla... hımmm... ben dove yüz sabununu almıştım bugün ekstra nemlendiricili, kullanmayayım bari zaten kış günü cildim kuruyor
m_e_r_v_e Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2012 43 0 25 Şubat 2012 Konu Sahibi Lakito #43 Lacivert. .!.: hımmm... ben dove yüz sabununu almıştım bugün ekstra nemlendiricili, kullanmayayım bari zaten kış günü cildim kuruyor Genişletmek için tıkla... bencede kullanma,zaten çok soğuk iyice ciltler kuruyor ..
Lacivert. .!.: hımmm... ben dove yüz sabununu almıştım bugün ekstra nemlendiricili, kullanmayayım bari zaten kış günü cildim kuruyor Genişletmek için tıkla... bencede kullanma,zaten çok soğuk iyice ciltler kuruyor ..