Hala inanmıyorlar ya ısırık izi varGeldiysen üç kere paralel ısır ey peri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala inanmıyorlar ya ısırık izi varGeldiysen üç kere paralel ısır ey peri
Hala inanmıyorlar ya ısırık izi var sGeldiysen üç kere paralel ısır ey peri
sivrisinek olmaz onun ısırıgıyla aynı drğil ayrıca evde sinek dolaşırsa iki fıs sıkıyoruz ölüyorlar ben nefret ederim sinektenKız sivrisinek dir o
Doktora gittim ne olduğunu bilmediğim için doktor anlamasa kim anlayacak bende bilmiyorum izleri var?doktora gitme amacınız nedir? tahtakurularını mı tedavi ettireceksiniz?
Doktora gittim ne olduğunu bilmediğim için doktor anlamasa kim anlayacak bende bilmiyorum izleri va
Kitap biti, fasulye biti gibi hayvanlar var, dediginiz sıkıntıya sebep olabiliyorlar.Ben 2 sneedir neredeyse gitmiyorum gitmediğimden farkettim bağ bahçe var ama ben ilgilenmiyorum evimde kitaplık yok malesef.
NedenKoyde bag bahce isleriyle ugrasiyor musunuz? Ozellikle fasulye, cilek gibi meyve sebzeler yetistiriyor musunuz?
Evinizde kitaplik var mi?
Hemen bi ustteki yorumumda acikladim bebekli
Sende akıllı bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin. Gibi olmuşÖyle deme sen de stresli bir insan olursan bir gün maytları hissedebilirsin
Tam olarak o düşünülerek yazıldı zatenSende akıllı bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin. Gibi olmuş
evimde o kadar çok eşya varki neyi koysam bilmiyorum çalışma masamda var başka odada kullanıyorum ordan oraya gidiyorum geceleri odamda yatıyorum diğer çalışma odamda da baya kitap var dolabin içinde ama ders kitapları kitaplığım yok ama alıcağım şu sıralar yer yok evdeki eşyayı kömürlüğe atarsam bakarım.Kitap biti, fasulye biti gibi hayvanlar var, dediginiz sıkıntıya sebep olabiliyorlar.
Fasulye biti edinmeniz icin baga bahceye ihtiyac da yok, duzgun yikanmadiginda marketten aldiginiz fasulyeden de edinebilirsiniz.
Butun kiyafetlerinizi, nevresimlerinizi, havlularinizi bir torbaya koyup ilaclayip, 3 gun beklentin.
Ardindan 90 derecede yikayin. 90 derecede yikayamayacaklarinizi utuleyin.
Yatak ve koltuklarinizi hijyenik yuksek isili yikamaci cagirip yikatin.
Evinizi ilaclatin.
Bunlardan baska careniz yok.
bide benim yatağımın hemen ayakucunda annemin yorganları var sandık var bu senede döşeğini bozdu yünleri çuvalda onlarda çalışma odamda diğer yorganları sandığıyla birlikte ayak ucumda ama senelerdir duruyor.Kitap biti, fasulye biti gibi hayvanlar var, dediginiz sıkıntıya sebep olabiliyorlar.
Fasulye biti edinmeniz icin baga bahceye ihtiyac da yok, duzgun yikanmadiginda marketten aldiginiz fasulyeden de edinebilirsiniz.
Butun kiyafetlerinizi, nevresimlerinizi, havlularinizi bir torbaya koyup ilaclayip, 3 gun beklentin.
Ardindan 90 derecede yikayin. 90 derecede yikayamayacaklarinizi utuleyin.
Yatak ve koltuklarinizi hijyenik yuksek isili yikamaci cagirip yikatin.
Evinizi ilaclatin.
Bunlardan baska careniz yok.
Yun yorgan ve kitaplariniz varmis ya iste? Bunlardan ala bit kaynagi mi olur? O yunleri atin kitaplari da ilaclayin, esyalarinizi da kaynatin, utuleyin, yatak ve koltuklarınızıda ilaclatin.bide benim yatağımın hemen ayakucunda annemin yorganları var sandık var bu senede döşeğini bozdu yünleri çuvalda onlarda çalışma odamda diğer yorganları sandığıyla birlikte ayak ucumda ama senelerdir duruyor.
O zaman bahsettiğin şey piredir halıları yıkamaya verin ve tüm kıyafet nevresim vb şeyleri 60 derece üstünde yıkayın elektrikli süpürge ile günlük koltuk ve Yatakları süpürün yün varmış evinizde onları da güneşli bir günde dışarı çıkartın havalansınTahta kurusu gözle görülebilecek seviyedeyse o değil çok küçük sadece bir krre telefon flaşıyla kol kılımın içinde anca gördüm o kadar küçük zaten zıplıyor
yok anam ben yatağın dikişlerinde birşey göremedim yok temizTahtakurusu olabilir diyorum ben hala, bi kontrol et yatağı dikişlerini
onu her gün yapıyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum makineye atıyorum daha geçen halıları yıkamaya verdik ama benim ayakucumda annemin çeyiz sandığı var ve üstüne yorganları duruyor vaziyette örtü varO zaman bahsettiğin şey piredir halıları yıkamaya verin ve tüm kıyafet nevresim vb şeyleri 60 derece üstünde yıkayın elektrikli süpürge ile günlük koltuk ve Yatakları süpürün yün varmış evinizde onları da güneşli bir günde dışarı çıkartın havalansın