- 15 Şubat 2013
- 24.278
- 90.875
Başı nerde bunun 1586 satır? Bxbxbx severim bu arada yanlış anlaşılmasınanlayana....
imza: yözdil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başı nerde bunun 1586 satır? Bxbxbx severim bu arada yanlış anlaşılmasınanlayana....
imza: yözdil
O zaman pireTahta kurusu gözle görülebilecek seviyedeyse o değil çok küçük sadece bir krre telefon flaşıyla kol kılımın içinde anca gördüm o kadar küçük zaten zıplıyor
mitelar ve bitelar mikroskobik canlılardır, vücutta hissedilmeleri mümkün değil.Mayt olabilir. Görünmeyecek kadar küçükler. Herşeyi baştan sona yıkayın, evi çamaşır suyuyla ve sirkeyle silin. Gerekirse ilaçlatın. Tek çözümü bu.
Tahtajurusu ne bilmiyorum ana pire kadar büyük değil çok küçük ya ben anlamadım geziyor vücudumda dokunuyorum gezdiği yerde hemen kayboluyor atlıyor ve ısıyor ısırınca baya canım yanıyor orası küçük sinek ısırığından küçük boyutta kırmızı oluyor ve kaşınıyor ısırıyorlar çok kötü.Başı nerde bunun 1586 satır? Bxbxbx severim bu arada yanlış anlaşılmasın
İşe ben de bunu duymuştum böyle bazen hissedilebiliyormuş strese girdiğinde galiba ama b ende sürekli var 4 yıldır eskiden pire deyip geçişturiyordummitelar ve bitelar mikroskobik canlılardır, vücutta hissedilmeleri mümkün değil.
Tahtakurusu olabilir diyorum ben hala, bi kontrol et yatağı dikişleriniTahtajurusu ne bilmiyorum ana pire kadar büyük değil çok küçük ya ben anlamadım geziyor vücudumda dokunuyorum gezdiği yerde hemen kayboluyor atlıyor ve ısıyor ısırınca baya canım yanıyor orası küçük sinek ısırığından küçük boyutta kırmızı oluyor ve kaşınıyor ısırıyorlar çok kötü.
Biri mayrt yazmış inanın yazdığınıx böcekleri bilmiyorum. Doktor randevusu bulamıyorum anam doçente gidicem hacettepe akşam randevular bi açılıyor açılmasıyla ben yetişemiyorum kapıyorlar yam yam gibiler.Tahtakurusu olabilir diyorum ben hala, bi kontrol et yatağı dikişlerini
Mayt bizim evde de var herkesin evinde var bacım ama sen bilirsin ikna için uğraşamıyorum daha fazla.Biri mayrt yazmış inanın yazdığınıx böcekleri bilmiyorum. Doktor randevusu bulamıyorum anam doçente gidicem hacettepe akşam randevular bi açılıyor açılmasıyla ben yetişemiyorum kapıyorlar yam yam gibiler.
Ahahha mikroskopla zor gördüğümüz toz akarlarını gördüğünüzü ve hissettiğinizi iddia ediyorsanız acilen psikiyatri randevusu alın bence. Maytlar ısırmaz, ısırık izi olmaz zaten. Herkesin evinde milyonlarcası olan akarlardır, en fazla alerji yapar burun falan tıkarlar.İşe ben de bunu duymuştum böyle bazen hissedilebiliyormuş strese girdiğinde galiba ama b ende sürekli var 4 yıldır eskiden pire deyip geçişturiyordum
Zıplamış onun kiAhahha mikroskopla zor gördüğümüz toz akarlarını gördüğünüzü ve hissettiğinizi iddia ediyorsanız acilen psikiyatri randevusu alın bence. Maytlar ısırmaz, ısırık izi olmaz zaten. Herkesin evinde milyonlarcası olan akarlardır en fazla alerji yapar burun falan tıkarlar.
Öyle deme sen de stresli bir insan olursan bir gün maytları hissedebilirsinMayt bizim evde de var herkesin evinde var bacım ama sen bilirsin ikna için uğraşamıyorum daha fazla.
Sesli güldüm bdbdbbdÖyle deme sen de stresli bir insan olursan bir gün maytları hissedebilirsin
Güzel besleyip büyütmüş demek kiZıplamış onun ki
Yılmazı aramayacaaan kimden ötürü???İki gün ev disinda başka yerde yat bakalım yine olacak mı. Olursa senden ötürü, olmazsa evden ötürü.
Buhar makinesi kiralayıp temizleyin kıyı köşe
Kilit soru bu işteSadece yataginizda mi oluyor bu dedikleriniz?
Eğrr yaşayan varsa yazar yani pire değil tahtakurusu değil ben göremiyorum vücudmda kıldan küçükler.