gece yatarken saçlar ...

cilem32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
698
1.384
133
slm kızlar size danışmak istediğim bişey var.yatarken salarınızı toplayıp mı yatıyosunuz salık mu yada nasıl ??? ben toplayıp yatıyorum ama gecenlerde bi arkadaşım böle saçların kırılıgını söyledi bi fikri olan var mı acaba ??

slm kızlar size danışmak istediğim bişey var.yatarken salarınızı toplayıp mı yatıyosunuz salık mu yada nasıl ??? ben toplayıp yatıyorum ama gecenlerde bi arkadaşım böle saçların kırılıgını söyledi bi fikri olan var mı acaba ??
doğru söylemiş canım...

ozamn bundn snra toplamıyım teşekürler tatlım :) saçlarrımda uzun orsem mi ki salık da yatmak cok zoruma gider napsam ki
çok gevşek örebilirsin. saç köklerine fazla baskı yapmak iyi değil. örgüde gevşek olursa saç daha sağlıklı uzar

Ben hiç toplayarak yatmıyorum sağ tarafa dönerek yatıyorsam saclarımı da arkaya salıyorum hepsini anca öyle rahat ediyorum :27:

Ben hiç toplayarak yatmıyorum sağ tarafa dönerek yatıyorsam saclarımı da arkaya salıyorum hepsini anca öyle rahat ediyorum :27:

saçım boynuma deyince cok rahtsız oluyorum bnde.saclrım belime kadar geliyoo.örüp yatmak daha raht sanırım

Benim bildigim saclar toplu olunca dökülüyor. Kanyak: ablam.... Bende hayatta acik sacla uyuyamam :)

Benim bildigim saclar toplu olunca dökülüyor. Kanyak: ablam.... Bende hayatta acik sacla uyuyamam :)

saçlarımı bildim bileli hep toplayıp yattım bende ama hiç dökülme problemi yaşamadım.yalnız kırıklarım var ve bu yuzden oldugu soyleniyor:26:

aynen bi de saçlarım dümdüz ve uzun, 2 günde yağlanıyo yıkamaktan bıktım :27: kadın olmak çok zor :1: bunun bakımı şekil vermesi var ooooof:21:

aynen bi de saçlarım dümdüz ve uzun, 2 günde yağlanıyo yıkamaktan bıktım :27: kadın olmak çok zor :1: bunun bakımı şekil vermesi var ooooof:21:

düz saç daha çabuk yağlanıyo doğru diyosun.ama illa da şekil vermek gerekiyo sabah kalkıp işe gidiyorum ee yataktan kalktıgım gibide gidemem.ee hergun yok kıvırcık yap yok düzleştir derken yıpranıyo elimden geldiğince bakım yapıyorum ama bazen yetersiz kalıyo :25:

saçlarımı bildim bileli hep toplayıp yattım bende ama hiç dökülme problemi yaşamadım.yalnız kırıklarım var ve bu yuzden oldugu soyleniyor:26:

Bilmiyorum inan ablamin yalancisiyim bende. Benim saclarim dökülüyor arada. Özellikle tarayinca. Saclarim sık oldugu icin belli olmuyor pek

düz saç daha çabuk yağlanıyo doğru diyosun.ama illa da şekil vermek gerekiyo sabah kalkıp işe gidiyorum ee yataktan kalktıgım gibide gidemem.ee hergun yok kıvırcık yap yok düzleştir derken yıpranıyo elimden geldiğince bakım yapıyorum ama bazen yetersiz kalıyo :25:

aynen senin yine iyi ya ben saçlarımı kıvıramıyorum tutmuyor maşa filan ne kadar jöle sürersem süreyim. sürekli düz. lüle lüle yapmak istiyorum bazen olmayınca hevesim kırılıyor :43:

açık yatmayı tercih ediyorum ama yaz gelince toplarım :3:

yaz geliyo canım zaten boynu yakar ya...açık yatanlara hayranım maşşallah:nazar: ama ben yaz kış demeden hep toplu yattım bakalım bndan snra örüp yatcam hatta ördüm bile :23:

yaz geliyo canım zaten boynu yakar ya...açık yatanlara hayranım maşşallah:nazar: ama ben yaz kış demeden hep toplu yattım bakalım bndan snra örüp yatcam hatta ördüm bile :23:

başıma ağrı yapıyor artık nasıl toplıyorsam sabah kalktığımda kafam kazan gibi oluyor:9: ama yaz gelince mecbuuurr!!

ben örerek yatıyorum saçlarım çok cabuk püsürlendiği için sabah karman çorman uyanıyorum açık yatınca... bu arada çok sinirli biriyimdir sinirli insanların saçları cabuk püsürlenirmiş benımkiler de taramamdan 5 dk geçmeden bozuluyo parmaklarımı geçiremem arasından o derece yanii :37:

Back