• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece yanması

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
162
12
13
28
Merhaba kızlar kadınlar kulübü bana çok iyi geliyor en azından rahatlıyorum belki çok yazı yazıyorum ama ne yapayim😔 şimdi uyuyup uyandım midemden yukarı bir yanma oldu kollarıma kadar nefessiz kaldım sanki saniyelik sakin kalmayı denedim geçti tabi gastrit var antral gastrit çıkmıştı endoskopi sonuçum rezene çayı içtim gece yatarken .benim ki olan var mı lütfen konuşalım

Yani hastanede tamamen bakıyorlar tahliller kontroller bedenınizdeki hastalıklar hersey çıkıyor baştan ayağa kontrol çek-up Google den de arastırabılırsınız fiyat konusunu falan
56 doktor gezdim desem .konunuz hep hastalık yazmışsınız kendimi iyi hissediyorum burda paylaşarak herşeyim temiz çıktı şükür 🙏

Mide yanması için sabah aç karınla bir kaşık tahin yemek çok iyi geliyormuş ama siz yine de doktora gidin.

Ne diye gideceğim ki hap verip gönderiyorlar canlı canlı endoskopi oldum gastrit çıktı.acaba gaz mi yapıyor panik atak ve yaygın anksiyete var bende 😔

Stres çok tetikler, midenin baş düşmanı stres. Tabi yediklerinize de çok dikkat etmeniz lazım.

Ediyorum cnm tanıdığımızin cenazesi vardı bugün intihar etti etkilendim baya birde haberlere baktım azıcık içime oturdu herhalde

Akşam 6dan sonra yemeyi stoplayin. Yastiginiz yüksek olsun.cok baharatlı acı ekşi çay kahve uzak durup birde böyle deneyin

Back