Gece uyuyamamak

bazı donemler erken uyuyabiliyorum yine 1 den asagı degil ama bu ara yine basladı uykusuzlugum genetik heralde ya benim annemde boyledir sabahın korunde kalksın gece gec yatar bana gecti bu ozellik:)
Hep sıkıntıdan bunlar. Kafayı yastığa koyup oh bugünde içim rahat mis gibi bi uyku çekeyim nasip olmadı olamayacakmış gibi de. Keşke bu genetiklik bana da bulaşsa biraz belki benimde düzenli bir uykum olurdu.

Kitap okumanın benim için vakti yoktur. Ayrıca kitap sadece gündüz okunmaz ben genelde uykudan önce okumayı tercih ediyorum ki kaldığım yerden sonra hayaller kurarak merak ederek uyuyorum bana yardımcı oluyor. Kendi fikrimi yazdım gittiğim bir doktor da bana bu yolu önermişti uykuya zor geçtiğim dönemlerde gerçi başka sıkıntılar için gitmiştim ama uykumu etkilemişti. Genelde yatağa girer girmez uyuyan biriyim akşam 7 de de girsem 1 de de girsem kafayı koyduğum gibi uyurum. Yadırgamak değildi amacım yardımcı olmak için edindiğim fikirleri paylaşmıştım.

Temizlik yapın o zaman. Beden yorulursa uykuya hasret kalıp çabuk dalabilirsiniz.

Bir dakika pes pese gözlerinizi kirpin bakalım ise yarayacak mi? Ayrıca taktıkça daha cok uyuyamıyor insan.

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Aynı problemi ben de yaşıyorum. Bu yüzden böyle bir başlık açılmasından memnun oldum.
antidepresan kullandım fayda vermedi.
Papatya çayı rahatlatıyormuş denicem.
Sizin yaşınız kaç?

Yaşınız kaç sorusu tuhaf kaçmış sanırım. İnsan yaş aldıkça beynine takılan daha çok oluyor. Brn de artık nerden baksam 12 aydan fazla geceleri çok zor uyuyorum 34e basacam. Eskiden cnm sıkkın da olsa uyuyabiliyordum. Şimdi uyuyamıyorum. Bu yüzden sormuştum.

Tam teşekküllü hastanelerin uyku araştırma merkezleri olur. Oralardan randevu alın. Ona göre bir uyku bozukluğunuz olup olmadığını öğrenirsiniz.

Benimde zaman zaman oluyor bence stres olunca sıkıntı durumu artınca oluyor ama siz farkında bile olmayabilirsiniz bunların (bilinçaltı yaşıyor huzursuzluğu daha çok çünkü orada bir şeyler çözümlenemiyor) böyle uyuyamama olarak kendini belli ediyor bir sorun var diyor.

bende gece uyuyamayanlardanim burundan aldiginiz nefesi 7 saniye icinizde tutup agizdan disari verin bunu 8 kere tekrarlayin bende cok ise yariyor

İlaç içtipim halde bu vakte uyuyamadıö.Yattım geri kalktım.Geceler daha zor geçiyor zaten insan daha çok sıkılıyor.Sorunlar aklına daha çok geliyor.Uyumak vardı şimdi.Hiçbirşey düşünmeden.Nolacak bu halim...Tıp çare bulamadı resmen.Çaresiz derde kaldım.
Yarın tim gün uyumasam bari.İşlerimi yapsam.Yıllık izinde hepten şaşıyor.şehir dışına da gidemedim.Ehliyete yazılacam.Lazere gidecem.Formasyonu takib edecem.Resim kursuna gitmem lazım.Dişimi yaptıracam.Hizmet birleştirme yapacam...Hiç birşey yapasım, başlayasım yok.Şehir dışına bile ha deyince gidevirirdim.Şimdi o da zor geliyor..Niye böyle oldum..İşe gitmek zaten ayrı işkence.Dert birsürü.Evdeyken rahatım aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…