• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece uyuyamamak

Poche

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
93
26
3
Arkadaşlar sabah ne kadar erken kalkarsam kalkayım bi türlü geceleri uyuyamıyorum. Uykudan çatlasam bile bu yataga girince bana bişeyler oluyo dönüp dönüp duruyorum uyumak ne mümkün. Uykum gelsin diye yapmadığım kalmıyor. Ne kadar saçma sapan gereksiz konu varsa araştırıyorum. Uykum gelsin diye ama yok. Acaba psikolojik bir rahatsızlık falan mı derdim çok tamam ama niye uyuyamıyom ben sigaradan kaynaklanır mı acaba bi kere duymuştum bunu.

Merhabalar, öncelikle sorununuz için gerçekten üzüldüm. Çünkü benim de yaşadığım bir durum, aslında ben gündüzden kaçtığım için geceye sığınıyorum. Acaba sizin de bilinçaltınızda böyle bir düşünce var olabilir mi ?

Merhabalar, öncelikle sorununuz için gerçekten üzüldüm. Çünkü benim de yaşadığım bir durum, aslında ben gündüzden kaçtığım için geceye sığınıyorum. Acaba sizin de bilinçaltınızda böyle bir düşünce var olabilir mi ?
Belkide öyledir. Sosyal hayat sıfır oldugundan kaynaklanabilirde..

Tabii, kişilere göre değişen bir durum sosyallik. Benim de pek sosyalliğim yoktur, daha doğrusu sosyalliğin içinde sosyalsizlik yarattım. :D Gece yatmadan önce spor yapmayı denediniz mi hiç ? Belki sizi rahatlatacağı için uyumanızı kolaylaştırabilir.

Kitap okuyun gözleriniz yorulursa belki uykunuz çabuk gelir

Tabii sizin düşüncenizdir, saygı duyarım ama kitap aşığı biri olarak uyumak için kitap okumayı kitaplara yapılan bir haksızlık olarak değerlendiriyorum. Çünkü kitaplar insanlardaki insani değeri oluşturur yani bizleri, biz kendimize her zaman zaman ayırırken bizi biz yapan kitapları neden kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanırız ki ? Dediğim gibi sizin düşüncenizdir bu da benim düşüncem.

Çaresini bulamadım ben.İki yıldır.İlaç içtiğim halde uyuyamadığım zamanlar var.Nolacak halim böyle.Yaşlılığum nolacak bilmiyorum aile çocuk da yok rezil olacam.

Tabii, kişilere göre değişen bir durum sosyallik. Benim de pek sosyalliğim yoktur, daha doğrusu sosyalliğin içinde sosyalsizlik yarattım. :KK70: Gece yatmadan önce spor yapmayı denediniz mi hiç ? Belki sizi rahatlatacağı için uyumanızı kolaylaştırabilir.
Spordan tut duşa kadar denedim fakat sonuç vermiyor. Göründüğü üzere halen daha cin gibiyim :)

Gerçekten çok ilginç. Doktora falan gittiniz mi, insomnia vardır belki.

Tabii sizin düşüncenizdir, saygı duyarım ama kitap aşığı biri olarak uyumak için kitap okumayı kitaplara yapılan bir haksızlık olarak değerlendiriyorum. Çünkü kitaplar insanlardaki insani değeri oluşturur yani bizleri, biz kendimize her zaman zaman ayırırken bizi biz yapan kitapları neden kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanırız ki ? Dediğim gibi sizin düşüncenizdir bu da benim düşüncem.
Düşüncelerinize katılıyorum. Kitap okumak zaten beyni tamamen açtığından zaten ne mümkün ki uyumak. 2 sayfa daha okuyayım. Neyse bu olayın sonunu getiririm de uyurum. Bu kez ne olacak acaba. Dur bu sayfayı da bitireyim derken bakıyorsun ki sabah olmuş. Beyni bilgiye vr hayal gücünün büyüsüne aç olanlar kitap okumayı bitirdikten minimum 1 saat içerisinde zaten uyuyamaz. Konuyu kendi kafasında hazmetmesi, olayı kendisine uyarlaması lazım öncelikle. :)

Gerçekten çok ilginç. Doktora falan gittiniz mi, insomnia vardır belki.
Doktora gidip de o iğrenç kokulu ilaçlarla kendimi mahvetmek istemiyorum aslında. Vücudum direncini kaybetmesin, o ilaçların etkisinde kalmasın. Kendi kendime çözüm üretmeye çalışıyorum. Yoruyorum kendimi mesela. O zaman bir nebze belki uyuyabiliyorum.

Çaresini bulamadım ben.İki yıldır.İlaç içtiğim halde uyuyamadığım zamanlar var.Nolacak halim böyle.Yaşlılığum nolacak bilmiyorum aile çocuk da yok rezil olacam.
Çocuk falan olunca zorluk çekmeyiz işte. Olumlu düşünmek lazım :)

Ya da bünyenizden kaynaklı bir durumdur ? Bir de öğlen uyumayı hiç denediniz mi ? 15 dk da olsa insanı muhteşem bir biçimde dinlendiriyor.

Ya da bünyenizden kaynaklı bir durumdur ? Bir de öğlen uyumayı hiç denediniz mi ? 15 dk da olsa insanı muhteşem bir biçimde dinlendiriyor.
Evet 15 dakika uyuyunca muhteşem bir şekilde açılıyorsun. Mesela gündüz yoruluyorum diyelim. Koltugun üstünde akşam üstü uyuya kalıyorum. En az 15 20 dakika. Sanki senelerce uyumuş gibi oluyorum uyanınca da. Daha gece hiç uyuyamıyorum. Asosyallik iyidir ya. Onca samimiyetsiz insanların içerisindeki arayışlara katılmak ve gereksiz boş muhabbetlerin tam merkezinde olmak hiç hoşuma gitmiyor. Ben evimde iyiyim. Ne kadar gece uyuyamasamda. Olsun zeki insanlar gece uyuyamazmış :rolleyes:

yataga gecince uykunun kacması cok sacma sanki vucut yataga gecti dur gıcıklık yapıyımda kacıyım diyor:) bende de oluyor bu suan uyumuyor olmamım sebebide bu zaten yine kactı:KK53:

yataga gecince uykunun kacması cok sacma sanki vucut yataga gecti dur gıcıklık yapıyımda kacıyım diyor:) bende de oluyor bu suan uyumuyor olmamım sebebide bu zaten yine kactı:KK53:
Beynimiz çok akıllı bize kurnazlık yapıyor işte :KK76:

Beynimiz çok akıllı bize kurnazlık yapıyor işte :KK76:
bazı donemler erken uyuyabiliyorum yine 1 den asagı degil ama bu ara yine basladı uykusuzlugum genetik heralde ya benim annemde boyledir sabahın korunde kalksın gece gec yatar bana gecti bu ozellik:)

Back