Eşimle anlaşamdığımız tek konu bu diyebilirim..ve tabii bu durumun getirdikleri.ben çok üşüyen bir tip o ise yanan..ben yorgan isterim o pikeden bile bunalır..şimdi de yaz geldi..napıcaz bilmiyorum..:smiley-cool:
Eskiden parmaklıklı pencereli fakat zemin kat, bahçe içi bir evde otururduk. Gece kaynardım yazın ama açmazdım böcek möcek girer diye. Şimdi bir apartmanda üst katlardayız ve püfür püfürüm artık. :)
3. kattayım fakat yinede güvenmiyorum ne olur ne olmaz diye.....bide böcük möcük bişeyler girerse diye öğkk...birazda ondan...zati bizim ev üstten kanatlıların geçiş güzergahı üzerinde yatay iniş yapıyolar pencereme...ıykk hiç almıyım mevsimsel böcük topluyom cam kenarlarında özelliklede baharda bir ara osuruk böceği derlerya affınıza sığınırım bir ara her ebatta kelebek bir ara uğur böceği bir ara kara sinek bir ara kanatlı karınca en yaza sivri sonrada ilaçlama başlıyo rahatlıyoruz....kitle halinde saldıtrıyorlar evime....allahtan klimam var allahıma bin şükür ohhh ferah ferah....kapımda o oldu penceremde.................
evet yazın bırakıyorum zaten 9. katta oturuyorum hatta girişide sayarsak 10 zeminle 11 :)) hırsızın hiç sanmıyorum o kadar tırmanabileceğini allaha emanet
benim ev ikinci kat burda öğle hırsızlık falan pek olmaz .genelde herkes açar ..ama ben asla açamam korkarım..kayınvaldemde yan dairede ,o açar hepsini ve açık bırakıp günlerce eve gelmediği olur..