• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket gece uyurken pencerenizi acik birakirmisiniz?

gece uyurken pencerenizi acik birakirmisiniz?

• Ankete Katılan
    207
Hırsız sorun değilde bi kere balkon kapısını açık bırakmıştım sabah pat pat pat sesler geliyo baktım güvercin parkelerin üstünde dolanıyo nası ses çıkartıyodu öyle anlamadım :D yarasa kuş böcek falan girer diye açmıyorum ben bide iğrenç bi mahallede oturuyoruz cadde yakın sabahın köründe motor ve araba sesleri + kro insanların böğüre böğüre tlfon konuşmaları başlıyo uyuyamazsın cam açık kalsa :kızgın:

cam bişi diil bn balkon kapısını da açık bırakırım ama sineklerde bni hiç rahat bırakmaz :1no2:

yaz sıcaklarında nefes alınmıyo ki..4.katta olduğum için hep camlar açık uyurum,önüne tül çekerim meraklı kuşlar gelmesin diye kaydirigubbakcemile3

mecbyren açıorumm..çok sıcak oluo..
ama eşim gece vardiyasındaken yusuf yusuf olmuo deilimm :((

yazin evet birakirim bisey olmaz,17 katli binanin 4cu katindayim.gozetcimiz de var...hirsiz da cikamaz o kadar yukari :)))

hayir asla birakamam..... :umursamaz:
2.katta oturuyorum ama bir bakıma hırzısa kapı acmak gibi birşey olur
ay tırsarım ben acık kalmasın pencerem :1no2:

yazın çok sıcak oldugu zaman yatak odamın penceresini sabaha kadar açık bırakırım

yazın 1 pencere açık olur odamda :1rolleyes:
o pencerede de tel var a.s
kışın bırakmam, donmak istemem kaydirigubbakcemile3

önceleri korkuyordum ama artık açık bırakıyorum..

Kesinlikle odamın penceresi hep acıktr cok sıcak olursa yada hava giriş cıkışı olmssa uyuyamam

yaz boyunca penceremiz gece gündüz hep açıkdır tabi oturdugum yer buna müsayit öyle olmasaydı açık bırakamazdım hırlısı var hırsızı var allah muhafaza sonra neler olmazdı

valla ben açık yatamıom çünkü dışardan biri gelebilir :) yüksek olsa neysede korkuomm :)

evett, fırtına çıkmadığı sürece yaz-kış hem de :)) yorganın altındayken o rüzgarı hissedebilmek de güzel bence ama annem kızıyo :roflol:

7. katta oturuyoruz her odada cam kapı açıktır yazın..allaha şükür bir sorun olmadı.aman maaşallah diyeyimde gece kazaya kurban gitmeyelim allah korusun gece açarmışım gözümü hırsız akannehir !!!!

Back