• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket gece uyurken pencerenizi acik birakirmisiniz?

gece uyurken pencerenizi acik birakirmisiniz?

• Ankete Katılan
    207
AÇARIM HİÇDE KORKMAM 4.CÜ KATTAYIM HIRSIZ BİZE ÇIKASIYA KADAR DİER KATLARADA UĞRAR ZATEN BANA GELESİYE KADAR YORULULUR KANIMCA :roflol:

Bizde nerdeyse yaz kis acik.

Yazin zaten acikda, dürdüncü katta oldugumuz icin, hirsizlardan korkumuz pek yok ama, kisin bile cok kez acik olur. Esim sicaga hic gelemez. Kizimda öyle, bir tek ben donarim a.s

pencerem de üstüm de hep açık yatarım... sırnaşık şey

Yazın özellikle hiç çekilmiyor ama açamam 1. kat gerçi çıkılması zor ama yinede korkarım ben...

6. katta oturuyorum su an bile kepenkler kapali ve cami üstten acip öyle yatiyorum kis bile olsa sicak oluyor

evet acıyoruz..
zaten yatak odamızda tam yatagımızın onunde pencere var genelde onu acıyoruz..
ama ben kendımı cok emnıyette hıssedıyorum...şakkıdı
nasılsa evde bır polıs var :roflol:

:1shok:
pencere açmak mı ben mi :1shok:
asla böcek ve kertenkeleden çok korkarım asla açmam ölsemde sıcaktan :1closedeyes:

emine kıs hırsızlığamı gelcen napcan bu nasıl soru :roflol:

ben bırakırım hava sıcaksa hele agzına kadar acarım 4. kattayız beklerım :icecream:

korkuyorum bırakamam birisi yada bişey girecek gibi geliyor yarasalar dan bile korkuyorum eve girecekler diye yazın geceleri yarasalar dolaşıyorda

emine kıs hırsızlığamı gelcen napcan bu nasıl soru :roflol:

ben bırakırım hava sıcaksa hele agzına kadar acarım 4. kattayız beklerım :icecream:

yok canim hirsizlikla isim yoksırnaşık şey
ama ben gelince 4. kata tirmanamam zili calarim kahvem hazir olsun haaa:kahve:

Açasım warsada acmam arkadaslar 1 bucuk ay önce felan evime hırsız girdi camları bile sabah acarken takip ediorum sürekli :((

valla yazın açık yatıyorum sonra bi uyanıyorum kalıp gibi olmuşum tutulmuş her yanım:D

Apartmanda oturuyorum..Hırsız falan tırmanamaz bulunduğum kata aslındayerimsenibenAma yan apartmanda balkonda oturup yüksek sesle konuşup kahkahalar savuran bazı densizler yüzünden genelde kapalı yatıyorum...:oklava:Anneannemlerin evi müstakil tam oooh gürütüden kurtuldum börtü böcek içinde yatayım derkeeeen bu defa da bahçadeki sincabın ani ziyaretini bir kez tatmış olmam nedeniyle korkuyorum açmaya:a015:

sıcaktan köpürsemde açmam ..:1no2:
dışarının sesi araba insan vs..duyduğumda caddenın ortasında yatıyomuş gibi bi hissediyom .

sadece yazin asiri sicak oldugunda birakirim, özellikle de tr de.
bazen yari acik birakirim.

yazın aşırı sıcaklarda açarım..zaten pencerede sineklik var.. üstüne de tül çekiyorum ama hava giriyor içeriye

Back