bırakamam artık.aslında büyük bi cesaret örneği göstererek eşimin ısrarlarından dolayı açık bırakıyoduk ama geçen hafta kapalı penceremi açıp giren densizden dolayı artık açamam.yaa deli olucam hee kendi evinde bile özgür değilsin nasıl iş bu anlamıyorum ben
evet, çok sıcaklarda açmadan uyumak mümkün olmuyor hatta yatak odasında hem balkon kapısı hemde cam açık ,6. katta oturduğum için biraz içim rahat ama yinede kendimi tam anlamıyla güvende hissedemiyorum..
istanbulda ve 1.katta oturuyorum...tüm pencereler demirli olduğu için bir sakınca görmüyorum...
ama hırsıza ne kapı,ne demir dayanmıyor...allah hepimizi bu asalaklardan korusun...
bizde camı acık bırakırız girişin üstünde oturuyoz
ama arka taraf alcak ve karşılıklı cok yakın mesafe var
ve komşuların sesinden rahatsız oldugumuzdan yaz geceleri sorun yaşıyoruz sıcaktan bunaldık
Bende cami sicak oldugunda kapatmam zaten panjur var, ev boydan boya yerlere kadar cam evde musait o yuzden rahatim, ama genede insan cam kapaliyken daha rahat hissediyor kendini
İzmir'de doğup büyüdüm ve evimiz 4. katta..Çocukluğumda ne kadar kapı pencere varsa açık yatardık çünkü sıcaktan ciddi anlamda baygınlık falan geçirebilir insan..Şimdi İstanbul'da yaşıyorum ama o bunaltıcı sıcakların olduğu yazlar da dahil pencereyi açmadım çünkü gerçekten çok soğuk oluyor ve üşüyorum..Evim sahilde ondan mıdır bilmem.yaz ve kış yorganım hep aynı..Gece de terlemiyorum hiç..