Gece uyumadan nce dakika ba WC'ye gidiyorum

• Konu Sahibi pippi_langstrumpf
hayır cola çay kahve öyle pek içmem yaa benm sorun mesaneyle ilgili bir damla bile olduğu zaman uyuyamıyorum. Şuan mesela tuvaletim var durabilirim gündüz olduğu için ama gece uyurken mutlaka bomboş olması lazım. Yanii 1 damla bile olmaması lazm maalesef

gecmiş olsun canımm ihmal etme
cunku fazla gidiyormussun bi sorun oldugu kesin

Geçenlerde tv'de izledi dr'u..

Bi hastası gelmiş..
kadın devamlı altına kaçırıyormuş..Her türlü tahlil yapılmış bulunamamı şsonunda kadın günde 16 kafamçokkarıştı bardak çay içiyomuş!!!

Çay-Kahve idrar sökücüymüş..Ondan devamlı wc çıkartırmış!!

Bende buraya yazınca sebebi anladım..Gece evimde (sahur yemediğimden/) çay içmediğimden sorun yaşamıyorum

sadece yatmadan önce oluyor şeklinde anlatmışsınız. şöyle düşündüm bu durumda: acaba gün içinde yapmak istediklerinizi yapamıyorsunuz ve bi tür doyumsuzluk mu yaşıyorsunuz?

ağızda kuruluk,baş ağrısı,halsizlik,yeme isteği var mı?

bence psikolojik olabilir, belkide annen küçükkken yatmadan önce yatağı ıslatma diye habire çişini yaptırıyordu, ya da seni uykudan uyandırım yaptırıyodu, sen bunları hatırlamıyor olabilirsin bence annene bi sor

Benimde önceden öyle bir sıkıntım vardı yatmadan önce habire giderdim tuvalete illalah etmiştim. Üşütmeyle alakalı olabilir karın bölgesini sıcak tutmaya bak. Sonra yatmadan bir iki saat önce su sıvı vs alma benimki gectıde nasıl gecti pek bilmiyorum ha gene 2 kere filan giderim de o da cok su icmissem normal yani. Bence çok sorun etme birazda sık kendini yani tuvaletin geldiginde tut o idrar yollarındaki kasların gelıssın. Bunu tavsiye ediyorlar tabi cok asırı bekleme zarar verırsınde ılk hıssı duydugunda biraz bekle oyle oyle gecer.

bence psikolojik olabilir, belkide annen küçükkken yatmadan önce yatağı ıslatma diye habire çişini yaptırıyordu, ya da seni uykudan uyandırım yaptırıyodu, sen bunları hatırlamıyor olabilirsin bence annene bi sor
Evt cnm küçükken ben altıma kaçıryormuşum. Annem çok uğraştı benmle. Ama bu gece defalarca tuvalete gitme sorunu başka kişilerdede varmış. Saddece bende değil. Bilmiyorum hala dra gidemedim...

ben de öleyim yaa 80 kere giderim wc ye,5 dkka arayla bile gittiğim olur,gitmezsem aklıma takılır wc ye gitmeyi düşünürüm sürekli...ben gittim dr,ultrasona da girdim taş gibisin dedi ama çok su içerim ben 20 lt içerim günde deli gibi..

idrarında eger yanma gibi ek sorunlar da varsa mesane iltihabın olabilir.gidip damla damla yapıp tam boşalmadığını hissediyorsan özellikle.tabi başka şeyler de olabilir. örneğin diyabet insipitus halk arasında şekersiz şeker hastalığı diye de bilinir.bunun için idrar yoğunluğunu ölçtürmelisin.geçmiş olsun.

bi ara benimde çok olurdu sabaha kadar tualette beklerdim ayaklarımı sıcak tuttum geçti ayaklarını üşütme

Öncelikle kesinlikle bir ürologa görünmen lazım,
gece yatmadan önce cok cay, su, koffein icerikli icecekler vs tüketimide etkiliyor ama asıl sorun bence idrar yollarınla ilgili. Eger bir yanma da hissediyorsan enfeksiyon kapmıssın demektir.
Sık sık tuvalete gitme geregi hisseden hastalara konulan teshis böbrek ve idrar yolları hastalıklarıdır. Ürolojiye gidip bir ultrasona girmen gerekiyor. Gecmis olsun. a.s.

ben de öleyim yaa 80 kere giderim wc ye,5 dkka arayla bile gittiğim olur,gitmezsem aklıma takılır wc ye gitmeyi düşünürüm sürekli...ben gittim dr,ultrasona da girdim taş gibisin dedi ama çok su içerim ben 20 lt içerim günde deli gibi..

20 litre mi :1shok: Herhalde 2 litre demek istedin eğer 20 litreysede bence bırakmalısın
Herşeyin fazlası zararlıdır
Bende yanma falan yok sadece yattığımda mesanemin boş olması lazım yoksa uyuyamıyom

Dra durumumu anlatmıştım bana kan tahlili olmam gerektiğini söyledi bende tahlili 2ay önce yaptırdığımı bişy çıkmadığını söyledim. Eğer tahlilden ve ultrasondan bişey çıkmazsa yeni teknolojinin devreye gireceğini söyledi. Bu teknolojide neymiş biliyormusunuz :gitme: içine kamera sokup izliyorlarmış. Eyvah dedim inş o anları yaşamam, buna gerek kalmaz umarım. Zaten daha evlenmedim böyle bişy nasıl yaparlar bilmiyorum :gitme:

kamerayla idrar yollarını görüntülüyecekler,üreme yollarını değil cnm korkmana gerek yok :)

öyle ama evlenmedim henüz dedin ya zar ile ilgili korkuyorsun diye düşündüm

kan şekerine bakıldı mı???açlık ve de muhakkak tokluk şekerine baktırmalısın

20 litre mi :1shok: Herhalde 2 litre demek istedin eğer 20 litreysede bence bırakmalısın
Herşeyin fazlası zararlıdır

zaten 4 lt den fazla içilince beyin duruyor. galiba 2 demek istemiş ama 2 de normal, hatta az bile.

X