P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Rapor almam gerekiyordu ama başka bol bi zamana giderim artık. Yaa bıktım inanın suyuda çok içiyorum ama böölede olmazki yaaa 2 damla için bile gidiyorum wc ye :gitme:
Mrb ben çoktandır bu sıkıntıyı çekiyorum eskiden uyumadan 4 kere falan gidiyordum şimdi ise uyumadan 8-10 kere wc'ye gidiyorum. Herkes benden rahatsız:gitme: Gören bu napıyo diyo. Bende çok rahatsız oluyorum. Dra gitmiştim bana az su iç demişti, tekrar gittim fakat ultrasonu geç saate verdiği için girmekten vazgeçtim başka zamana gircem ama uzun bi süre dra gidemem çünkü rapor aldım..offfff varmı benm gibi?
Yaa demek idrar torba küçüklüğündenmiymiş akannehir yaa adam tahlil yapmadan ilaç yazmıyo başka bişyde olabilir ama çok ters oldu yaa. Akşama verdiler randevuyu gidemedm. Neyse 10 gün daha sabredecez artık ama kötü bi durum nasıl yaparım bilmiyom artık dayanacak gücüm kalmadı. Nerdeyse altıma bez bile bağlıycam mafoldumben Yaa çok pis bi durum o kadar kötü ki :gitme:
yurttaki oda arkadaşım da aynen sizin gibiydi. yatmadan önce 15 dk da bir olmak üzere günde en az 8-9 kere gidiyordu wc ye.
hep böyle miydi? idrar yollarında bir sorun olmasın? en kısa zamanda doktora gidin bence. geçmiş olsun...
evet gerçekten çok pis bir durum benimde üstüne birde idrar yollarım iltihaplandı ayrıca bendede kum var aslında olayın suyla falan alakası yok hemen doluyor işte torba o bez bağlama olayı benim kaç kere aklımdan geçti ayrıca sürekli yolculuk yaparken her türlü wc ye girip çıkmak çok sağlıksız ve de düşününce dünyanın parası gidiyor 75 kuruş 10 kere girsen 7.5 lira gitti başa bela ya birde wc ye girdiğine deyse neyse canım tedavisi var sıkma canını acaba ailende başka kimse yokmu bu durumda olan bizde biraz ırsıde.
Mrb ben çoktandır bu sıkıntıyı çekiyorum eskiden uyumadan 4 kere falan gidiyordum şimdi ise uyumadan 8-10 kere wc'ye gidiyorum. Herkes benden rahatsız:gitme: Gören bu napıyo diyo. Bende çok rahatsız oluyorum. Dra gitmiştim bana az su iç demişti, tekrar gittim fakat ultrasonu geç saate verdiği için girmekten vazgeçtim başka zamana gircem ama uzun bi süre dra gidemem çünkü rapor aldım..offfff varmı benm gibi?
Yok cnm bizde ırsi değil. Bi tek bende var mafoldumben Ben gündüz o kadar gitmiyorum aslında gidiyorum yine ama geceki kadar sık gitmiyorum. Bi 10-11 saatlik gece yolculuğunda 1 kere wcye giderek yolculuğu geçirdiğim oluyodu. Gece yolculuğunda ööle çok gelmiyo ama yatak tarzı bi yere uzandığımda hemen geliveriyo. Yani uzanarak yattığımda direk gelir.