P
pippi_langstrumpf
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
Evt cnm küçükken ben altıma kaçıryormuşum. Annem çok uğraştı benmle. Ama bu gece defalarca tuvalete gitme sorunu başka kişilerdede varmış. Saddece bende değil. Bilmiyorum hala dra gidemedim...bence psikolojik olabilir, belkide annen küçükkken yatmadan önce yatağı ıslatma diye habire çişini yaptırıyordu, ya da seni uykudan uyandırım yaptırıyodu, sen bunları hatırlamıyor olabilirsin bence annene bi sor
ben de öleyim yaa 80 kere giderim wc ye,5 dkka arayla bile gittiğim olur,gitmezsem aklıma takılır wc ye gitmeyi düşünürüm sürekli...ben gittim dr,ultrasona da girdim taş gibisin dedi ama çok su içerim ben 20 lt içerim günde deli gibi..
kamerayla idrar yollarını görüntülüyecekler,üreme yollarını değil cnm korkmana gerek yok :)
ben de öleyim yaa 80 kere giderim wc ye,5 dkka arayla bile gittiğim olur,gitmezsem aklıma takılır wc ye gitmeyi düşünürüm sürekli...ben gittim dr,ultrasona da girdim taş gibisin dedi ama çok su içerim ben 20 lt içerim günde deli gibi..
20 litre mi :1shok: Herhalde 2 litre demek istedin eğer 20 litreysede bence bırakmalısın
Herşeyin fazlası zararlıdır