Gece uykusu

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Selam kizlar eşim 5 aydır ıssız gece uykulari çok bozuldu ilaç kullansin istemiyorum bildiğiniz iyi bir yöntem yada bitki çayı filan varmi

Televizyonda açık oturum izleyerek uyumak.. huzursuzluğuma iyi geliyordu benim. Uykusuz çok gece geçirdim.

Ihlamur kaynatın akşam çay yerine o da yatıştırıyor

Spor yapmak uykuları düzene sokar ama sizde işe yarar mı bilmiyorum. Koşuya çıksın, evde spor yapsın. Bunun dışında melisa ve papatya çayını önerirler genelde uyku yapması için.

Selam kizlar eşim 5 aydır ıssız gece uykulari çok bozuldu ilaç kullansin istemiyorum bildiğiniz iyi bir yöntem yada bitki çayı filan varmi
Melisa çayı içirin bir de yağı var yastığa damlatıp rahat uyuma sağlıyor. Ben kokusunu sevmiyorum ama lavanta yağı için de aynı etkiyi yaptığını duymuştum.
Ancak strese bağlı olunca bunlar çok da kesmiyor,ilaçtan korkmayın yine de bi dr a danışın derim

Ilık süt, papatya çayı, uyku saatinden 1 saat önce loşlaşan ortam ve beyni yoran bir aktivite.

Gece yarısı uyanmaya çare bulan varsa da beni taglesin lütfen

İkimizde işsiz kaldık evdeyiz bende takiyorum ama gece uyuyorum bı şekilde o baya bı saldı sabaha kadar uyumuyo sonra akşam 4 5 gibi uyanıyor

Bu arada ben gece lambası aldım huzur verici oluyor gerçekten:) kırmızı pembe vs değil ama sarı yeşil mavi tonlarında gece lambası iyi gelebilir. Kapkaranlık olması huzursuz ediyordu beni belki sizin de öyledir

Melisa veya papatya çayı, yastıga lavanta yağı oda kesmezse bitkisel bir surup var eczanelerde, recetesiz alabiliyorsunuz. Adı cok bilindik ama ben yazamıyorum şu anda. Talep ettiğinizde verecektir eczacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…