- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
Selam kizlar eşim 5 aydır ıssız gece uykulari çok bozuldu ilaç kullansin istemiyorum bildiğiniz iyi bir yöntem yada bitki çayı filan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşten ayrılmış sanırım ıssız diye yazmış konu sahibi ama ben öyle anladım.Ya da kafasına taktığı bir derdi sıkıntısı mı var sizinle paylaşmadığı, o da uyutmaz
Melisa çayı içirin bir de yağı var yastığa damlatıp rahat uyuma sağlıyor. Ben kokusunu sevmiyorum ama lavanta yağı için de aynı etkiyi yaptığını duymuştum.Selam kizlar eşim 5 aydır ıssız gece uykulari çok bozuldu ilaç kullansin istemiyorum bildiğiniz iyi bir yöntem yada bitki çayı filan varmi
Ben ihlamur deniyorum işe yariyor. Papatya çayi da rahatlamak için birebir.Selam kizlar eşim 5 aydır ıssız gece uykulari çok bozuldu ilaç kullansin istemiyorum bildiğiniz iyi bir yöntem yada bitki çayı filan varmi
Adacayi uyku yapar.Selam kizlar eşim 5 aydır ıssız gece uykulari çok bozuldu ilaç kullansin istemiyorum bildiğiniz iyi bir yöntem yada bitki çayı filan varmi
İnşallah en kısa zamanda iş bulur yoksa düzene sokmak zorSelam kizlar eşim 5 aydır ıssız gece uykulari çok bozuldu ilaç kullansin istemiyorum bildiğiniz iyi bir yöntem yada bitki çayı filan varmi