• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece uykularım yookkkkkkkkkk

omrum

Nirvana
Kayıtlı Üye
arkadaşlar gece uykularım yok çok geç saatlere kadar uyuyamıyorum sizdede varmı böyle bişey ayrıca bel ve sırt ağrılarım var özellikle gündüzleri bildiğim kadarıyla bunla normal şikayetler,sizin nasıl geçiyor gün ve geceleriniz???

ömrüm aynı şikayetler bende de var
gece saçma sapan saatlerde uyanıyorum
yatakta dönerken zorlanıyorum
sırtım ağrıyo
sanırım hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri

ah canlarımmm
gündüzleri öğlenden sonra 3 gibi sırt ağrılarım başlıyor
geceleri kaç kere kalkıyorum onu da bilmiyorum
şimdiden böyleyiz
daha koca 3 ay var naapcaz bilmiorum kızlar ya...

bende oluyor bırde o soguklarda tuvalete kalkmak olmasa...sızler kac haftalıksınız ben 25 haftalıgım

Ay bende oyleyim valla.Sirt agrilari bel agrisi ve sizdede varmi bilmiyorum ama cou zamanda resmen kaburgalarim agiriyo.Boyle elleyince bile sanki ustume tonlarca agirlik koyulmus ve altinda ezilmis gibi agiriyo kaburgalarim.Gece yatakta esimin destegiyle donuyorum.Artik zorlanmaya basladim yaaa valla

Ay bende oyleyim valla.Sirt agrilari bel agrisi ve sizdede varmi bilmiyorum ama cou zamanda resmen kaburgalarim agiriyo.Boyle elleyince bile sanki ustume tonlarca agirlik koyulmus ve altinda ezilmis gibi agiriyo kaburgalarim.Gece yatakta esimin destegiyle donuyorum.Artik zorlanmaya basladim yaaa valla

sen canım kac haftalık oldun

25+4 haftalik olduk kibela24.

Soyle bir baktimda herkeste ayni sikayetler var ama erkenmi basladi ne yav cunku onumuzde daha 3 ay var.

annış anadayı senınle aynıyız

çok şukur ben sızın kadar kotu degılım...benım sık sık tuvalet sorunum var uykularım ondan bolunuyor
doktor kum cıktı ıdrarda bol su ıc dedı malum gerısı

benım dogum 25 nısan senınkı...

Normal dogum canim.Zaten burda bir aksilik olmadigi surece her zaman normal dogum yaptiriyorlar.

Sen hangisini dusunuyorsun?

bende normal dusunuyorum aksılık olmasa doktor 7 bucuk aydan sonra muayen edıp soylıyor sezaryan mı normal mı dıye

arkadaşlar aynı sorun bendede var.geceleri belim ağrıyor ve sık sık uyanıyorum yattığım taraf sanki batıyor

bende uyuyamıyorum kızlar.yatakta dönerken oflaya puflaya dönüyorum.şimdiden böyleysem son zamanlarda nasıl olacağım diye düşünüyorum.:uhm:

zelışcık hepımızede sorun aynı yınede bız bu zamanları kıymetı bılelım...ılerlıyen aylarda daha kotu oluyormuşş..

Back
X