arkadaşlar 14,5 aylık bir oğlum var.bu zamana kadar gece yatmadan muhallebisini yedirip öyle yatırıyordum.şimdi artık bu muhallebi işini bırakmak istiyorum.
sizce daha devammı etmeliiyim.yoksa başka birşeylermi vvermeliyim.mesela süt gibi.yardımlarınızı bekliyourm anneler
canım hiç fikrim yok ki kızım daha küçük ama ben olsam şöyle yapardım sütle muhallei hazırlardım ama kıvamını koyu yapmazdım bir bardak kadar içirirdim..
sanırım bende iki yaşına kadar alıştığı düzende verirdim.Gerçi benimde bu konuda olması gereken hakkında bilgim yok.Bilenler varsa bizde öğrenelim iyi olur.. Benim oğlum 5 ayını yeni doldurdu..
benim kızımda 17 aylık devam maması içiyosa yatmadan önce devam maması verebilirsin benim kız biberon almadığı için bende gece mamaları verip yatırıyorum gene kalkıyo gece emmek için gece uykusuda çok önemli eğer açıkırsa sık uyanır huysuz olur
canım eniyisi doktorunuza danış..ama ben iki yaşına kadar direk ineksütünün iyi olmadıgını duymuştum..benımde henuz 5.5 aylık kuzum var..gece sadece mama verıyorum..
20 aylık kızım var 3 ay emdı devamında mamalar ek gıdalar vs.. ben de uyumadan once 21:30 gbı katı mama veriyorum. gece delıksız uyurdu son gunlerde sanırım dısten huzursuz.. gecede acıyor büyüdükçe.. bende 1,5 yastan ıtıbaren cocuk sutlerıyle süte basladım bebe bisküvili karıstırıp bıraz katılastırıp bıberon maması yapıryourm ve sütede alışması gerekıyor..
merhabalar benimde oğlum 17 aylık hala emiyor bende yatarken mama yediriyorum bazende sütle bisküvi gecede 2 3 kez uyanıyor emmeye süt çok sevmiyor biberon almıyor ama şunu duydum doğumundan itibaren gece beslemezseniz büyüdükçede gece hiç uyanmıyor gelişimi için uykuda yemek kadar önemli inşallah ikincide yaparız acemilik işte
kızlar benim kızım 9 aylık 1 ahftaya kadar uyuma problemi vardı uyumuyordu yada gece sbaha kadar her yarım saatte kalkıyordu yatmadan önce bebelakın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum doyurucu ve artık gece boyunca sadece 2 kere kalkıyor emmeye ayrıca paranox fitil veriyorum çok huzursuz olursa hiç zararı yok doktor tavsiyesi ağrısı varsa rahatlıyor dnenyin derim benim kadar uyku problemi çeken varmı bilemiyorum ben çok çektim 1 hafta öncesine kadar aylarca uykusu düzensizdi çok sık acıkıyor muhallebide çare buldum