esergry Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2017 13.303 28.201 40 30 Ekim 2017 Konu Sahibi captain price #41 Niye engellemedin ki şimdiye kadar? Alişveriş sürse de başka yollardan konuş..
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.287 30 Ekim 2017 Konu Sahibi captain price #42 agustos72 .!.: sen bu forumda genel olarak sert cevaplar yazan birisin. buna nasıl olduda haddini bildirmedin şaşırdım Genişletmek için tıkla... omergry .!.: Niye engellemedin ki şimdiye kadar? Alişveriş sürse de başka yollardan konuş.. Genişletmek için tıkla... ya engellemek ayıp bişeymiş gibi geliyodu. o duruma düşmek istemedim. ama gerekliymiş.
agustos72 .!.: sen bu forumda genel olarak sert cevaplar yazan birisin. buna nasıl olduda haddini bildirmedin şaşırdım Genişletmek için tıkla... omergry .!.: Niye engellemedin ki şimdiye kadar? Alişveriş sürse de başka yollardan konuş.. Genişletmek için tıkla... ya engellemek ayıp bişeymiş gibi geliyodu. o duruma düşmek istemedim. ama gerekliymiş.