Gece iki'de mesaj atan kişi

ya hiç alışık değilim böyle şeylere. yani bi de hani belli ediyorum, yazmıyorum vs. inatla uzun uzun iş için şu görüşmeleri yaptım, bak bu görüştüğüm kişilerin listesi, şöyle şöyle mail atıyorum, şu tepkileri alıyorum... bunla ilgili mesaj atıyor bana paragraflarca. sadece anladım yazıyorum. bazen yazmıyorum. benim sözlüğümde bu sus artık demektir ama adam anlamıyo.

Kaptancığım tüm yorumları okumadım. Bu şahsın cinsiyeti nedir? Sana yürüyor olmasın?

şurda anlattım. sanmıyorum ama konuştuğu şeyler hep iş vs. ama olabilir de.

Ben sözlükten birine hasbelkader cevap vermiş bulundum iki ay kadar önce, en son hiç cevap vermediğim halde bana yazdığı mesaj "seninle evlenirim ben çok ciddiyim inansan da inanmasan da kazanmak istiyorum seni" şeklindeydi. Ki sevgilim olduğunu mutlu olduğumuzu gayet iyi biliyor olmalı. Nasıl sinirlendim var ya bir saydırmışım Türk erkekleri modernlik adı altında acayip hadsizleşmeye başladı, eskiden sevgilisi olabilir diye konuşmaya utanılırmış şimdi evli kadına yürüyecek kadar erdem yoksunu oldular.

Gece atilan mesajdan rahatsiz olduğunuzu ve geceleri mesaj atmasini istemediginizi soyleyin yahu.

Benim başıma geldi böyle bir olay bir kıyafetimi meşhur bir satış sitesine koymuştum numaram gizliydi ama başka bir ilanda numaram vardı ordan numaramı bulup gece yarısı mesaj attı. Elbise hakkında birşeyler sordu kız kardeşim için soruyorum diye. Ölçü falan istedi. Bir kaç gün mesaj atmaya devam etti cevap vermemeye çalışıyorum ama sürekli yazıyor. Bir bahane buluyor sorup duruyor. Elbiseyi alacak diye birşey de demiyorum birde yabancı numara Dubai de iş adamıymış söz de.

Dolar hesabı varsa yatırayım ücreti dedi tabi yoktu bizde.
1 hafta sonra toplantım var Türkiye ye gelcem o zaman yatırcam ücreti dedi tamam dedim. Ama gene gün içinde mesaj da atıyor.
Sonra bana biz büyük firmalarla çalışıyoruz bir kaç tane iPhone hediye ettiler sana iPhone 7 göndereyim hediye dedi. Ne alaka ya dedim. Tanımadığın insana ıphone göndereceksiniz.

İhtiyacım Yok fazlalık dedi. Biraz tersledim falan ya yanlış anladın beni falan filan. Tamam gönder dedim madem doğru söylüyorsun. Öyle bir muhabbet geçti. Sonra bir gece mesaj attı gene iş te başından kötü bir olay geçmiş paylaşmak istiyorum diye ben de fazla yüz göz olmak istemiyorum Türkiye ye dönene kadar yazmayın bana dedim. Sonra yazmaya başladı ben nişanlıydım iş de başım dan bir olay geçti falan.

Yazıyor bu bende okuyorum. Ay okumaz olaydım bu yazdı da yazdı. Yazdıklarını okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki elim ayağım titremeye başladı. Hemen konuşmaları sildim adamı engelledim ama aylarca aklıma geldikçe sinir oluyorum. Şimdi sizin yazıyı görünce aklıma gene geldi sinir oldum yazayım dedim. Yani tanımadığımız insanlarla telefon da pek yüz göz olmamak lazım zira sapık çıkabiliyorlar. Şimdi gene birşey koysam sayfaya erkekse erkekmişim gibi konuşup alışverişi tamamlıyorum :)

kadınlar elbise bile satamıyor ya hale bak. uçak kuşa asılıyolar valla tiksindim hepsinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…