Gece iki'de mesaj atan kişi

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.287
bi sebeple internetten telefon alışverişi olmuştu aylar önce. yani öyle arkadaşım vs değil. ama bir iki muhabbet oldu.

ya o kadar boş konuşan biri ki. durup dururken mesat atıyor mesela ve abartmıyorum en az 10-15 satır yazıyor. ben bazen cevap veriyorum bazen hmmm diyorum. ama anlamıyor sanırım.

dün yine yazdı ve ben hiç sormamama rağmen bi konuda konuşmaya başladı. en son bana bunu niye anlattın şimdi dedim. anlatasım gelmiş demek ki dedi ve konuşmaya devam etti.

bir huyu da gece bana mesaj atması. komik resim, karikatür vs. 4-5 kere oldu ve her defasında o saatte uyuduğumu, iş için erken kalktığımı söyledim. hani attığı mesaja uyanmıyorum ama ne gerek var?

ayıp etmek de istemiyorum ama napabilirim?

heralde kibarlıkla iş çözülemiyor artık.

son durum
https://i.hizliresim.com/4GG6P4.jpg

pişkinlik. silmemekle hata etmişim şimdiye kadar. teşekkürler yorumlar için.

Son düzenleme:
aynı şeyi yaşamıştım ama benimki biraz gururluydu,mesajlarına 2 gün sonra falan cevap veriyordum canım isterse. yani son görülme değişse bile mesajını açmıyordum. işim var vs diyerek erteledim. sonunda kendisi patladı "insan yerine koymuyorsun" diye. olabilir dedim engelledim. tacize varan durumlarda karşımdakini kırıp kırmadığımı pek önemsemiyorum.

Alışverişiniz bittiyse engelleyin.

Arkadasin değilse engelle niye bu kdr ugrastın ki

Tekrar ortak iş yapma ihtimalim olan biri değilse engelle gitsin.

Eğer engelleyemeyeceğin bir konumdaysa gece telefonunu rahatsız etme moduna al.

Akilli telefonun engelleme ozelligide var neyi bekliyorsun.

ya o bana yardımcı olduğu için şimdi benim engellemem ayıp olur gibi geliyor. üstelik numara alışverişi yaptığımız platformda da nick üzerinden karşılaşabiliriz. hani tutup bu sefer ordan yazmaya başlar vs yani yüzleşmek istemedim. ama sanırım tek yolu bu gibi.

Size yardımcı oldu bitti gitti şimdi işin boyutu değişiyor ve bunu kendi yapıyor. Ayıba ayıp haddini bilsin.

Erkeklere açıkça söylediğinde bile anlamamakta ısrar ediyorlar,hareketlerinizden anlamasını beklemeyin anlamaz. En güzeli engelleyin gitsin. Onunla mı uğraşacaksınız.

İnanın bu kadar ince düşünceyi hak etmiyorlar.
O yüzden kendiniz rahatsız olacağınıza bırakın o olsun. Hem whatsapp hem arama hem de mesaj yolu hepsinden engelleyin. Dediğiniz yerde de yazarsa cevap vermezsiniz.

Adam saf salak bişey değilse gecenin o saatinde taciz etmek için msj atıyor. Gecenin ikisi herkes uyuyor seni uyku tutmadı aldın eline telefonu baktın watsap daki tiplere karşı cins birini kestirdin gozune ve yazmaya başladın. Sence ne amaçla yazıyor olabilir?

ya benim de aklıma geldi ama erkek arkadaşım var, biliyor, onun da görüştüğü bi kız var. uzun uzun onu da anlattı maalesef hatta. ben de aklına bişey gelmesin diye naber nasılsın dediği bi gün alakasız bi yerde erkek arkadaşım var dedim. yani bişey umduğunu sanmam. konuştuğu şeyler de hep işiyle ilgili. ama erkek nihayetinde, haklı da olabilirsiniz. ama bana kalırsa tüm çevresine karşı böyledir. yani çünkü o yazışmaları görseniz, hani offf düşündükçe deliriyorum ya anlamsız.

Kız arkadaşı olması veya erkek arkadaşın olduğunu bilmesi sana sarkmasına engel değil bence. Millet 3 çocuk babası evli ve ama yine de kalabalik otobüste denk gelirse kadın elleme peşinde. Iste seni esir aldıkça tatmin oluyordur belki bilemeyiz. Ya da gerçekten salak bir tip herkesle böyle iletişim kuruyor kendini çok sosyal falan sanıyor olabilir 2 seçenek için de engelle gitsin güzelim.

bence ikinci seçenek gibi ama. bi şekilde engelliyim.

Utana sikilaymis gibi erkek ark nisanlim gordu gece gece bu ne diye sorun yapiyor desen belki aslinda merakta oldugu cvbida vermis olursun
Yine israr ederse engellersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…