Gece idrar yapamama sorunu

Goncagul90

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2024
74
12
8
35
Kızlar benim kuzu 2 gündür geceleri idrarını yapamıyor. Altından kuru bez alıyorum sabahları. Gece 7-8 kere kalkıyor, emmeden de uyumadığı halde bu durum normal mi ? Azıların çıkış dönemi, sağ alt azılar çıktı sollar kaldı. Ateşi yok, sanırım gece idrarını yapamadığı için huzursuz oluyor çok sık uyanıyor. Son 3 gündür böyle. Bunu yaşayan oldu mu acaba aranızda? Ateş olmadan da idrar yolu enfeksiyonu olur mu bebekler, kızım 14 aylık. Hatta gündüz altını değiştireyim diye aldım kucağıma, biraz ağladı sonra bir baktım bezini doldurdu yani idrar yaptı ama gece neden yapamıyor bunu bulamıyorum.Bu arada gündüz idrar miktarında ve renginde sorun yok, gündüz yapıyor gece yapmıyor.

Son düzenleme:
Şimdi aile hekimine yazdım, ilk sorduğu şey yeteri kadar su içiyor mu oldu. Aldığı su yetersiz olsa gündüz de idrarını yapamama durumu olmaz mı ? Bir de yeteri kadar besleniyor mu diye sordu . Bence besleniyor fakat size de sormak isterim, akşam yemeğinde özellikle fazla yedirmek istemiyorum bazen gözünü ovalıyor istemiyor vs ben de bitiriyorum. Bebek ne zaman doyar arkadaşlar vallahi kafayı yiyecem, bir önceki doktorumuz reddedene kadar yedirin demişti, kızın midesi zaten el kadar, ne versen yiyor çatlamaz mı? Akşam yemeği özelinde doyduğunu nasıl anlamalıyız, en son verdiğiniz kaşığı eliyle reddedene kadar mı besliyorsunuz kızlar ? bu aylarda süt miktarı az gelebilir onda sorun yok demiş ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…