Ondan 5 sanırım yoksa imkansız yani . 5 külot kullanırken oğluma o kadar küçüktü ki dk başı her yer ciştiBen hepsini denedim. İslayirken bir ara sürekli gece gündüz 6 numara kullanmaya başladığım bir dönem bile oldu sonra tekrar 5 numaraya döndüm . bir de cırtlı bez kullanıyorum
Oğlum akşam 5ten sonra çok su içiyor gerçekten. Hayır diyebileceğim bir yaşta da değil daha 14 aylık. Ama bence de esas sorun çok su içmesi.Ben bir dönem gece bir beden büyük bez bağlayarak idame ettim şuan 13 kilo 5 numara sleepy natural kullanıyorum nadiren de olsa yaşıyorum. Gece yatmadan önce bir buçuk saat öncesinden sıvı alımını kesersem çok iyi oluyo. Şuan 25 aylık tuvalet eğitimi için de zaten sıvı alımını gece azaltmak gerekiyo. Şimdilik net bir tuvalet eğitimine başlamadım 6 ay sonra baslicam
Gündüz ben de o bezi kullanıyorum ama gece kullanmaya cesaret edemiyorum. Gündüz 3 saatte bile torba gibi sarkıyor, dolduğunu gözümle anlıyorum. Bi cesaret denemem lazım.Sleepy bio natural cok basarili bu konuda
Hiç böyle düşünmemiştim. Bence yüz üstü yatması veya çok hareket etmesi bile etkiliyor olabilir. Zaten bazen daha çok işese bile bunu değiştiremeyeceğime göre çare yine de emici bir bez bulmak.Nasıl ya
Bez 6 gün sizdirmayip bir gün nasıl sızdırıyor
Birgün sizdiriyorsa diğer 6 gün neden sizdirmiyor
Bezlik sorun yok da acaba o bir günde çocuk çok mu işıyor ?
Bende premium kullandım ama yeniler doğru hepsi çöpe gitti. Molfixin hangisini kullanıyorsunuz2 cocugumada prima kullandim kizim 2 yaşında prima 6 beden olarak iyi olmasina ragmen yeni çıkan primalar gerçekten çok kötü hergün sizdiriyordu.molfixe gectik gayet memnunum.
Molfix kullanıyordum normalde sızdırma yaşamadım hiç, aynı firmanın yeni markası bebem naturali aldım molfixden pek bir farkı yok o da hiç sızdırmadı fiyat olarak da yeni bir ürün olduğu için gayet uygun10,5 kilo olan oğluma gece 4 beden prima pure (şimdi harmonie olmuş) bağlıyorum ve 2 gecede 1 sızdırıyor. 5 beden de denedim, o daha iyi oldu ama yine de haftada bir aynı şey oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz?
Bende premium kullandım ama yeniler doğru hepsi çöpe gitti. Molfixin hangisini kullanıyorsunuz
Bu pure soft mu oluyorEki Görüntüle 2966573 bunu aldim benim kizim 14 kilo ama bu küçük geldi sizin bebeginizin kilosunq uygun olur bence
yok normal molfixBu pure soft mu oluyor
Favorim Sleepy bio natural ardindan molfix10,5 kilo olan oğluma gece 4 beden prima pure (şimdi harmonie olmuş) bağlıyorum ve 2 gecede 1 sızdırıyor. 5 beden de denedim, o daha iyi oldu ama yine de haftada bir aynı şey oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?