• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece hangi bez?

Ben hepsini denedim. İslayirken bir ara sürekli gece gündüz 6 numara kullanmaya başladığım bir dönem bile oldu sonra tekrar 5 numaraya döndüm . bir de cırtlı bez kullanıyorum
Ondan 5 sanırım yoksa imkansız yani . 5 külot kullanırken oğluma o kadar küçüktü ki dk başı her yer cişti 😃🤣🤣🤣

Ben bir dönem gece bir beden büyük bez bağlayarak idame ettim şuan 13 kilo 5 numara sleepy natural kullanıyorum nadiren de olsa yaşıyorum. Gece yatmadan önce bir buçuk saat öncesinden sıvı alımını kesersem çok iyi oluyo. Şuan 25 aylık tuvalet eğitimi için de zaten sıvı alımını gece azaltmak gerekiyo. Şimdilik net bir tuvalet eğitimine başlamadım 6 ay sonra baslicam
Oğlum akşam 5ten sonra çok su içiyor gerçekten. Hayır diyebileceğim bir yaşta da değil daha 14 aylık. Ama bence de esas sorun çok su içmesi.
Sleepy bio natural cok basarili bu konuda
Gündüz ben de o bezi kullanıyorum ama gece kullanmaya cesaret edemiyorum. Gündüz 3 saatte bile torba gibi sarkıyor, dolduğunu gözümle anlıyorum. Bi cesaret denemem lazım.
Nasıl ya
Bez 6 gün sizdirmayip bir gün nasıl sızdırıyor
Birgün sizdiriyorsa diğer 6 gün neden sizdirmiyor
Bezlik sorun yok da acaba o bir günde çocuk çok mu işıyor ?
Hiç böyle düşünmemiştim. Bence yüz üstü yatması veya çok hareket etmesi bile etkiliyor olabilir. Zaten bazen daha çok işese bile bunu değiştiremeyeceğime göre çare yine de emici bir bez bulmak.

Ben molfix kullanıyordum külot 🤦🏻‍♀️ Onun son aldığım paketin bacak arası lastiklerini çok gevşek üretmeye başlamışlar ambalaj değişikliği olmuştu tam o zaman 😏 mecbur sleepy aldım daha başka alınacak bez yok ki

2 cocugumada prima kullandim kizim 2 yaşında prima 6 beden olarak iyi olmasina ragmen yeni çıkan primalar gerçekten çok kötü hergün sizdiriyordu.molfixe gectik gayet memnunum.
Bende premium kullandım ama yeniler doğru hepsi çöpe gitti. Molfixin hangisini kullanıyorsunuz

Benim bebeğim de 14 aylik,kiz, 9,7kg civari. Prima pampers gece 5 kullanıyorum sızdırmıyor.
Bence aksamdan sonra cok su icmesi etkiliyordur oglunuzu. Benimki pek icmez. Ictigi zaman baya doluyor tasicak gibi

10,5 kilo olan oğluma gece 4 beden prima pure (şimdi harmonie olmuş) bağlıyorum ve 2 gecede 1 sızdırıyor. 5 beden de denedim, o daha iyi oldu ama yine de haftada bir aynı şey oluyor. Siz ne kullanıyorsunuz?
Molfix kullanıyordum normalde sızdırma yaşamadım hiç, aynı firmanın yeni markası bebem naturali aldım molfixden pek bir farkı yok o da hiç sızdırmadı fiyat olarak da yeni bir ürün olduğu için gayet uygun

Bu arada oğlum 19 aylık 12 kilo iki markada da 5 numara kullanıyorum

Bende premium kullandım ama yeniler doğru hepsi çöpe gitti. Molfixin hangisini kullanıyorsunuz
images (29).jpeg
bunu aldim benim kizim 14 kilo ama bu küçük geldi sizin bebeginizin kilosunq uygun olur bence

Tüm cevap verenlere teşekkürler. Markette külot bez olarak prima active bulabildiğim için onun 6 numarasını denedim. 2 haftadan fazla oldu, sızdırmadı. Yalnız hafif bir kokusu var ve oğlumun bacaklarında egzema başlangıcı olduğundan şüphelendiğim pütürler çıktı. Aniden bastıran soğuklardan mı, 1-2 kez yediği portakaldan mı yoksa bez değişikliğinden mi bilemiyorum. O yüzden sleepy ve molfix'in de 6 numaralarını deneyeceğim. Özetle 10,5 kg olmasına rağmen 6 numara bez takmam gerekiyormuş.

aylar sonra ihtiyacı olan olursa diye yazmak istedim: babydream bezler çözdü bizi. hem pure olanı hem de diğeri çok iyi çıktı. ebatları büyük, gerçekten kilosuna göre bedeni alıp kullanabiliyorum. fiyatı da uygun. rossmann'da satılıyor.

Back