Gece gece imdadıma yetişen online falcılar

Affedeyim mi?

• Affet

• Affetme tabiki de

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ebrucanoglu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
5
1
37
2 yıllık sevgilimle ayrıldık geçen hafta. Hatta ayrılık değil bırakıldım terkedildim sebebini de anlayamadım. Halbuki her şey benim açımdan çok iyi gidiyordu. Lakin geçen haftaya kadar. Bana bi anda artık bu ilişkiden sıkıldığının herşeyin monoton olduğunu söyledi. Bende düzelir şu arayı bi atlatalım falan dedim. Diyemeden sözümü kesti ve ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. Şaştım kaldım napıcamı bilemedim. Zaman verelim biraz birbirimize herşey düzelecektir dediysem de dinletemedim. 2 yıldır tanıdığım sevgilim yoktu karşımda bambaşka soğuk birisi oluverdi. Kendimi fazla ezdiremezdim. Çıktım gittim mekandan. Üzüldüm falan filan neyse bu durum içime dert oldu bianda böyle olması. Geçen gece evde oturuyorum yine aklıma geldi gecenin 2sinde. Bi fal baktırayım dedim saate baktım gecenin 2si. Fal için genelde tellwe.com u kullanırım. Bi şansımı deneyim dedim siteye girince birden çok çevrimiçi falcı olduğunu gördüm önce bi kahve falı baktırdım sonra da tarot baktırdım, ikisinin söylediği de aynı şeylerdi. Aldatıldığımı söylediler ve daha da ilginci ikisi de pişman olacağını söyledi ve affetme dediler. Dedikleri çıktı bugün mesaj attı "affet beni kafam dalgındı seni çok özledim biraz konuşalım mı" diye. Sizce ne cevap vereyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…