Uyudu kaldı zaten yakında kontrolümüz var ağrı kesici şurup verdim bide masaj yaptıkça geçiyor anne dediAmbulans cagirabilirsiniz.
Çok teşekkür ederimtaksi cagirin hemen acile gidin.ihmal etmeyin aklima baska bisey gelmedi..gecmis olsun
Agri kesici surup icir allerjisi yoksaEvet kızlar sorun bu kızım 3 yaşını yeni bitirdi bu gece ağlayarak uyandı bı yarım saat oluyor ve bacağım ağrıyor diye ağlıyor napcaz bilemedim hastaneye de gidemiyoruz vasıta yok neden olur tecrubeleriniz varsa paylaşır mısınız özellikle sağ bacağını gösterdi masaj yapiyorum öyle başka napabilirim
Aynen bende ambulans ı yada acılı böyle konularda meşgul etmemek için internete baktım yakın zamanda kızımın kontrolü var zaten o zaman doktora söylerim diye çok çok önce bir defa olmuştu ama onda daha kısa sürede geçti çok deli yatar belki bir yere vurmuş olabilir yada büyüme sancısı olabilir birazdan aile hekimimize daniscam çok teşekkür ederimGeçmiş olsun kramp olabilir
Büyüme Ağrısı olabilir hatta üstüne yatmış uyuşmuştur onu bile anlamlandıramayıp ağrı diyebilir
Lakin ben Cidden ambulans çağır taksi çağır acile götür diyenleri bilemedim
Kapımda arabam var ve çocuğumu iki kere acile götürdüm birinde ateşi 39 idi birinde de kolu kesilip 6 dikiş atıldı
Bacak Ağrısı ile acile gidenlerle acil dolduğu işin göğüs ağrısı ile gelenlere sıra gelemiyor
Lütfen acil ya da doktora gitmek gerekir gibi konuları azıcık bilinçlenerek hareket etsek
Ayşenaz bize biraz kırmızı alana dahil olan durumları yazsa da bilgilensek
Aysenaz93
Çok teşekkür ederim ağrı kesici şurup verdim masaj yaptım uyuya kaldı şimdi uyandı bir sıkıntı yok çok şükür şimdi kontrol var zaten yakında o zaman doktora danışırim ama tekrarlarsa ortapediye götürmek lazım heraldeAgri kesici surup icir allerjisi yoksa
Muayene etmek lazim bircok sebebi olabilir.
Ama tavsiyem suruptan 1 saat sonra da hala agriyor diyorsa hatta agliyorsa hastaneye goturmeniz.
Çok sağol cidden sadece bağırdığı için korktum heralde çabuk geçti şükürkramp olabilir. bazen beni de uykudan uyandırır ve cidden çocuk olsam heralde dünyayı ayağa kaldırırdım o ağrıya. çok değişik oluyor. endişelenecek bi durum yoktur bence. geçmiş olsun.
Bu konuda hastaneye gidilebilir. Ambulans cagirsan biraz ayiplariz, cunku her insanin zor zamanlar icin yaninda taksi parasi bulunmali. Ambulans taksi degil.Geçmiş olsun kramp olabilir
Büyüme Ağrısı olabilir hatta üstüne yatmış uyuşmuştur onu bile anlamlandıramayıp ağrı diyebilir
Lakin ben Cidden ambulans çağır taksi çağır acile götür diyenleri bilemedim
Kapımda arabam var ve çocuğumu iki kere acile götürdüm birinde ateşi 39 idi birinde de kolu kesilip 6 dikiş atıldı
Bacak Ağrısı ile acile gidenlerle acil dolduğu işin göğüs ağrısı ile gelenlere sıra gelemiyor
Lütfen acil ya da doktora gitmek gerekir gibi konuları azıcık bilinçlenerek hareket etsek
Ayşenaz bize biraz kırmızı alana dahil olan durumları yazsa da bilgilensek
Aysenaz93
İşte annelerden beklediğim hareketlerÇok teşekkür ederim ağrı kesici şurup verdim masaj yaptım uyuya kaldı şimdi uyandı bir sıkıntı yok çok şükür şimdi kontrol var zaten yakında o zaman doktora danışırim ama tekrarlarsa ortapediye götürmek lazım heralde
Bence yarın götür ortopedi polikliniğine. Hatta bugün muayeneye yetişirsen bugün götür.Çok teşekkür ederim ağrı kesici şurup verdim masaj yaptım uyuya kaldı şimdi uyandı bir sıkıntı yok çok şükür şimdi kontrol var zaten yakında o zaman doktora danışırim ama tekrarlarsa ortapediye götürmek lazım heralde
Ortapediye sıra bulamıyorum maalesef randevulu çalıştıkları için de en yakın zamana randevu aliyim ben o zaman belki ağrıyı azaltacak bı vitamin felan verilirBence yarın götür ortopedi polikliniğine. Hatta bugün muayeneye yetişirsen bugün götür.