• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Evi Serisi - P.C.Cast,Kristin Cast

Seri aslında güzel ama şöyle bi durum var kitaplarda; Kitapların başları genelde çok sıkıcı son 50 sayfada olaylar oluyo ve olayları yarıda kesip kitabı bitiriyolar... Merak edip diger kitabı okuyosunuz ve yine aynı başlar sıkıcı genel okul içindeki konuşmaları durumları falan anlatılıyo kitabın sonlarına dogru bi olay ve biter.. Yarısını okuyup sıkıldım diyen arkadaşlara katılıyorum bu yüzden ilk yarıları gerçekten çok sıkıcı ama devam edince güzel bi seri...

çok büyük hevesle ve beklentiyle aldım fakat müyük hayalkırıklığına uğradım
çok çok saçma geldi bana yani inandırıcı anlatılmamış hiç
seçilmişi okudum vahşide daha fazla dayanamadım ve bıraktım ki benim kitap yarım bırakma huyum pek yoktur :1closedeyes:

çok büyük hevesle ve beklentiyle aldım fakat müyük hayalkırıklığına uğradım
çok çok saçma geldi bana yani inandırıcı anlatılmamış hiç
seçilmişi okudum vahşide daha fazla dayanamadım ve bıraktım ki benim kitap yarım bırakma huyum pek yoktur :1closedeyes:

ben de ilk kitabın bikaç sayfasını okudum ve ısınamadım.
kuzenimde bütün seri var belki okurum ama şuanda düşünmüyorum:bbo:

bende ilk iki kitabını okudum başlarda çok sıkıcı oluyor ama sonra olaylar oldukça sıkıcılığı gidiyor özellikle zoeyin açıklama yaptığı yerler çok sıkıcı bencee.

2ben 6 kıtabıda okudum ama yarım kaldı 7. kıtap yanmış yok cunku elımde 12 tamamlanılcak dıye bılıyorum

Back