• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Evi Serisi (House Of Night Series) Fanatikleri...

yaa manolyacım senin bu yaptığın ayıp ama. böyle dank diye söyleyince kitabın bütün heyecanı kaçıyor. böyle kitapla ilgili can alıcı şeyler söyleyeceğin zaman -----spoiler---- şeklinde işaret koysan, heyecanını kaçırmak istemeyenler okumaz çok iyi olur.

tempted'ın ingilizcesi çıkmış ve biraz karıştırdım kitapçıda ama söylemiyciiiim çok güzel bir kitaba benziyor ve yine merak içinde kalıcaz
bir sonraki kitapta burned

yok yaa bu ara vize haftası vardı bilgisayarı hiç açamadım. diğer 5 kitabı cep telefonuma atmıştım otobüste falan okumaya çalışıyodum ama bu seferki telefonda açılmıyor boyutu çok büyük. o yüzden bastırmak falan gerekiyor kitabı ya da bilgisayardan okumak lazım. bugün birazcık okumaya çalışıcam cuma günü rahatız:)

hmm kolay gelsin umarım güzel geçmiştir sınavların
heralde ay sonunda çıkar kitaptan okumak daha bir hoş oluyor sevmiyorum pcden okumayı ben

yaa manolyacım senin bu yaptığın ayıp ama. böyle dank diye söyleyince kitabın bütün heyecanı kaçıyor. böyle kitapla ilgili can alıcı şeyler söyleyeceğin zaman -----spoiler---- şeklinde işaret koysan, heyecanını kaçırmak istemeyenler okumaz çok iyi olur.

kusura bakmayın kızlar bidaha öyle yaparım heath ın ölcek oldugunu duyunca içim gitti ya :gitme: :sinifsinif:

kusura bakmayın kızlar bidaha öyle yaparım heath ın ölcek oldugunu duyunca içim gitti ya :gitme: :sinifsinif:

insanlık hali:) ben de kendimi o kadar kaptırıyorum ki.. bi an önce türkçesi çıksın ya ingilizcesini okumak çok zor yarısını anlamıyorum zaten:(

bende avı bugün bitirdim temptedbekliyorum heyecanla :hulya:
çıkana kadar sıkıntıdan örgüye veririm kendimi sanırım :hulya:sırnaşık şey

Ayy hala okumadım yaa ben avı. Bekliyor evde daha okunmayı.

Heath ölüyor muu benim için sakıncası yok gerçi:roflol:

Ama dairusla afronun damgalanmasına çook sevindim:içelim:

canım stevea rea ile afrodit damgalanıyo dairusla sevgililer . ben zoeyin erikle beraber olmasını istiyodum ama bu kız yakında onu kaybeder gibime geliyo sonunda dımdızlak kalıcak kaydirigubbakcemile3

nehirim dariusla afro damgalanmadı başkasıyla damgalandı afro hadi oku biran önce :hulya:

ben de ne heath ne erik sadece starkı seviyorum :kedi:

nehirim dariusla afro damgalanmadı başkasıyla damgalandı afro hadi oku biran önce :hulya:

ben de ne heath ne erik sadece starkı seviyorum :kedi:

Yaaa öylemii kiminleki uuufffff:çok üzgünüm:

canım stevea rea ile afrodit damgalanıyo dairusla sevgililer . ben zoeyin erikle beraber olmasını istiyodum ama bu kız yakında onu kaybeder gibime geliyo sonunda dımdızlak kalıcak kaydirigubbakcemile3

bence starkla da olmaz bu kız yetinmeyi bilmioki =)

Benimde görüşüm öyle ama bu yazarlarımız bu kızı yalnız bırakmayacaklar galiba:roflol:
Ben alıştım artık tek erkekle kalırsa zoey hayatta inanmam:roflol:

spoiler içeriyoooor------

ben de kesinlikle stark stark stark diyorum. bayıldım ya hele bi yatakta yatıp uyudukları bölüm vardı ya o bölüme bittim. pis kalona ilişemedi zoeye.hıh!:)

Ben hala seçilmişi okuyorum kaydirigubbakcemile3 zoey in maşallahı var ,insanlar birtanesini idare edemezken bu koleksiyon yapmış nerdeyse -tatlicadiarzu- sırnaşık şeydelikafadulden

spoiler içeriyoooor------

ben de kesinlikle stark stark stark diyorum. bayıldım ya hele bi yatakta yatıp uyudukları bölüm vardı ya o bölüme bittim. pis kalona ilişemedi zoeye.hıh!:)

zoey çok sabırlıydı takdir ettim ben olsam neler neler yapardım starka :kedi:

Back