- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
ya bidahaki kitapta heath ölüyomuş ve sanırım zoeydeeeeeeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm:
yaaaaaaaaaaaa ölmesinnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bidahaki kitapta heath ölüyomuş ve sanırım zoeydeeeeeeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm:
tempted ın ingilizcesi var elimde istersen atabilirim sana..:)
yaa manolyacım senin bu yaptığın ayıp ama. böyle dank diye söyleyince kitabın bütün heyecanı kaçıyor. böyle kitapla ilgili can alıcı şeyler söyleyeceğin zaman -----spoiler---- şeklinde işaret koysan, heyecanını kaçırmak istemeyenler okumaz çok iyi olur.
kusura bakmayın kızlar bidaha öyle yaparım heath ın ölcek oldugunu duyunca içim gitti ya :gitme: :sinifsinif:
nehirim dariusla afro damgalanmadı başkasıyla damgalandı afro hadi oku biran önce :hulya:
ben de ne heath ne erik sadece starkı seviyorum :kedi:
canım stevea rea ile afrodit damgalanıyo dairusla sevgililer . ben zoeyin erikle beraber olmasını istiyodum ama bu kız yakında onu kaybeder gibime geliyo sonunda dımdızlak kalıcak kaydirigubbakcemile3
bence starkla da olmaz bu kız yetinmeyi bilmioki =)
spoiler içeriyoooor------
ben de kesinlikle stark stark stark diyorum. bayıldım ya hele bi yatakta yatıp uyudukları bölüm vardı ya o bölüme bittim. pis kalona ilişemedi zoeye.hıh!:)