Şöyle düşünün, emeceği kaç sene ki zaten? Evet biraz sabır, dirayet gerekiyor ama emzirmek çok güzel bir şey hem de büyük kolaylık. 1 sene daha sabredin sonra yavaş yavaş ek gıda arttıkça kendileri bile bırakıyor. Yani ben de öyle oldu. Hususi bıraksın diye bir şey yapmamıştım yavaş yavaş bırakmıştı oğlum. Öncesinde ne zaman isterse emzirdim gece gündüz. Sizdeki huzursuzluğu da fark edecektir bebeğiniz. Bunun diş çıkarması var, gazı, sancısı, ağrısı her şeyde emmek istemeleri doğal. Belki bir şey yokken de emmek isteyebilirler. Sonuç olarak siz onun güvenli limanısınız. Sizinle karnını doyuruyor, huzur buluyor, rahatlıyor, güvende hissediyor. Biberon kullanmamanızı tavsiye ederim emen bir bebeğe. 1 yaşındaki bebeğin kesintisiz uyumasını da beklemeyin lütfen. Hangimizin 1 yaşında kesintisiz uyudu? Kaka yapar, gazı olur, acıkır, rüya görür, diş çıkarır nerde 1 yaşında kesintisiz uyusun. Az daha sabredin ve severek, sabırla inşallah. Bakmayın başkalarının dediklerine. Bugünler geri gelmiyor keyifle emzirin koklaya koklaya yavrunuzu. Inşallah.