Gece emzik vermek

Sblkpln

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
25
4
16
34
Merhabalar kızlar 2 yalına giricek olan oğluma emziği bıraktırdım şuan 1 hafta oluyor ve gece gündüz hiç vermedim gündüz hiç bir sıkıntı yok gayet güzel ilk 3 gün gece süperdi sabaha kadar uyudu ama gelin görün ki şu son 2 gündür gece uyku yok sürekli ağlıyor napıcağımı bilemiyorum acaba uyuduktan sonra gece kalktığında uykuya salması için emzik veriyim mi yoksa ben kafayı yicem yoksa hayor dayan mı diyorsunuz

Ben kızımın eline makas verdim emziği ona kestirdim ilk gece uyandı ağladı emzik diye , sen kestin ya unuttunmu dedim tamam anne dedi uyudu bidaha istemedi ve emziğe çok düşkün bir bebekti

Benim de kizim 20 aylik. Uyku gerilemesi oldu. Madem dedim eziyet cekiyoruz emzigi de birakalim duble eziyet olsun :) cok agladi ama kuzum, cok uzuldum. Oysa tum gun anlattim sen buyudun buyuyen cocuklarin emzikleri yok olur dedim, bye bye der dedim. Onun anlayabilecegi terimleri kullanmak istedim. Cok agladi. Ama dun gece emzik vardi yine cok aglamisti mesela. Ayagimda sallayip uyuttum ama tam da sallamadim ona da alismasin diye 5 salladim 5 durdum, ritimli sallamadim. Cok uzuldum ya. Bu emzigi birakmanin da dogru zamani yok ki her halukarda cocugun gonlu kiriliyor diye dusunuyorum yanlis miyim? Daha buyuk olsa daha mi rahat burakirdi?

Parmağını emmiyorsa vermeyin. Emziksizlikten mi uyanıyor, yoksa çocukların anlam verilemeyen uyanmalarından mı ayırabiliyor musunuz? Yani emzik verseniz de 1 hafta sonra yine böyle uyanabilir mi acaba? En zor zamanı geçmiş, boşa gitmesin. Almadıysanız emzik bıraktığı için ödül kazandığını söyleyip çok seveceği bir oyuncak alabilirsiniz. Bir şekilde motive edip devam edin bence. Ben de 3 yaşını bitirmek üzereyken bıraktırdım. 2 hafta sürdü alışması.

Ben iki kızımada emziği kendi istekleriyle bıraktirdım. Birinde 3yasina 3 ay vardı bak sen büyüdün abla oldun kedilere ver onlar emsin istersen artık dedim. Ağzından çıkarıp camdan attı. Birdaha hiç istemedi. İkinci kızımda aynı 3 yaşına gelirken bıraktı kendi bidaha hiç aramadi. Ne ağladılar ne bişey . Bilmiyorum. Bence kendi isteklerine birakin zorla olunca eksiklik hissederler ararlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…